Att ha vinterland.

 
 

3V6A0803

3V6A0851

3V6A0899

 
 
 

Vintern är fortfarande kvar, och vad jag hört ska det bli riktigt jäkla kallt i slutet av veckan.

En fördel med en studio med stora fönster är såklart ljuset; en nackdel är att lyckas hålla den varm när det är runt tio minus ute och rutorna gärna drar in kyla – så jag har tur att det finns en kamin där ute som jag kommer få elda i ordentligt inför torsdagens fotografering. Brrrr. Vill ju inte ha barn som fryser på plåtningen, inte.

Och idag spenderar jag morgonen med att fundera på om jag inte borde infinna mig på Formex i år – det var egentligen på tok för längesen. Så jag kollar lite flyg och äter frukost och känner det där inspirations-suget som brukar infinna sig när man pratar mässor och som jag älskar att känna, särskilt inför en ny säsong. Så jo, jag ska nog försöka få till Formex. Kanske ses vi där i så fall? Ska du dit?

Men nu – äta klart den där frukosten. Och ta tag i dagen. Och med största möjlighet boka Formex.

Det blir nog bra.

 
 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Att ha vinterland.

 1. Hemskt med stora fönster som släpper in kyla.
  Om ni inte har bergvärme så kanske det är ett alternativ för ett så pass stort hus?
  Fast mysigast är ju ändå kamin 🙂
  Kram Åsa

 2. Jag tänkte bara fråga om du vet om Glamourpsykologen har slutat blogga? Inte sett något inlägg från henne på väldigt länge nu.

 3. En fråga från en oerfaren; får man gå in på Formex i egenskap av privatperson? Eller är allt bara för proffs ;)?

  1. Det är en branschmässa så jag tror tyvärr man måste vara inbjuden eller ha en entrébiljett, det går nog alltså inte att gå dit som privatperson.

 4. Nope… Har länge velat gå, men inte lyckats.
  Men nästa vecka befinner vi oss i Sälen, så jag har lite annat för mig då;-)
  Här på östkusen är det blött o snön har regnat bort redan… så trist. Men kallt skulle det bli iaf.
  Ha de fint i snön!

 5. Mysigt med vinter nere i Skåne gissar jag! ✨☺️ Skulle kunna nästan kunna starta ett litet företag bara för att få gå på mässan… 😆 Ah! Vad mkt fint att titta på.. Men det kanske inte känns så viktigt om man gått många gånger… Kram

 6. Japp Formex blir det för mig. Kommer gå på fredag och lördag…inköp till min lilla butik.
  Alltid kul att komma dit och träffa leverantörer och mingla runt. Fast sortimentet är väldigt lika hos
  många och inte så mycket nyheter från år till år…
  Jag och sambon åker upp och får på så sätt även lite egentid tillsammans.
  Bo på hotell och få äta hotellfrukost…underbart!!
  Vilken/vilka dagar ska du dit? Kanske vi ses 🙂

  Ha en fin helg!

  Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *