Att få en månads hav av böcker.

 
 

3V6A1203

 
 

Och så har jag ännu en gång fått chansen att, i samarbete med Nextory, ge en månad gratis (utan bindningstid) på deras gigantisk utbud av e- och ljudböcker!

Det är en så himla smidig tjänst det där; alla böcker man kan tänka sig – tillgängliga i paddan eller telefonen, oavsett om man vill läsa eller lyssna. Sen jag fick barn har det inte blivit så mycket läsande av den klassiska sorten (bara när jag var ute och reste mycket med jobbet, då passade jag på) så ljudböcker har blivit en slags räddare för mig för att stilla den där läsarklådan. Nu lyssnar jag när jag packar paket, när jag städar, när jag fixar papper till revisorn. Och i bilen lyssnar vi allihop på nåt Buse vill höra när vi ska ut och åka lite längre sträckor.

Perfekt.

 
 

3V6A1210

 
 

Just nu lyssnar jag på en av mina svenska favoritförfattare; John Ajvide Lindqvist och hans Rörelsen. Så läskig att jag smäller av.

För att läsa mer, och prova en gratismånad, kan du kika och registrera dig HÄR. Se till att kampanjkoden NAGONSFRU är ifylld för att du ska kunna få din månad.

Mer böcker i vardagen!

 

1 kommentar till “Att få en månads hav av böcker.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg