Att fortsätta det middagsenkla.

 
 

3V6A0782

 
 

 I samarbete med Linas Matkasse har jag fått testa ännu en omgång av originalkassen, och det är ju SÅ smidigt! Alla råvaror i en kasse och en liten receptbok med veckans meny och så är man good to go.

(Om ni också vill testa får ni just nu Himla handdukar med utan extra kostnad, och det finns kassar från 299 kr – du kan se mer HÄR).

 
 

3V6A0791

3V6A0788

 
 

Det var så mycket fräscha råvaror med den här gången; älskar när det finns mycket frukt och grönt framme. Jag beställde även till en liten energikasse med nyttiga snacks och bars till Buse.

 
 

3V6A0921 copy

 
 

Godaste rätten?

Det måste vara den här: Färsk gnocchi med chevré och rosmarinolja! Nomnomnom.

Hur du gör:

Lägg en ask med rosmarin i en mixerbunke. Tillsätt 1/2 ask babyspenat, 1 vitlöksklyfta, 3 msk olivolja, 1 msk vatten och 3/4 tsk salt och mixa till en grön olja. Koka 1 paket gnocchi i 1 min, låt rinna av. Klyfta 2 päron och skiva 1 broccoli (ink stammen). Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och fräs gnocchi och broccolin i omgångar 2-3 min eller tills de fått färg. Blanda ner rosmarinoljan, päron och en halv ask babyspenat i stekpannan, smula chevré över och servera direkt!

Färdigt!

Och som sagt; just nu får du i samarbete med Linas Matkasse handdukar från Himla med din beställning med valfri kasse – mer om det erbjudandet HÄR (obs! se till att TACKFRUN står med som rabattkod för att du ska få dina handdukar, men det ska det göra om du följer länken).

Heja enkelheten!

Rekommenderade inlägg