Att lista lite Instagram-favoriter.

 
 

Jag tänkte att jag kunde lista lite Instagramfavoriter då och då? Sprida kärleken en aning, liksom. Instagram är ju bara SÅ himla stort att det inte är så lätt att hitta konton att följa tycker jag, men en del har jag snubblat över och stannat kvar vid.

Så här kommer mina första fyra tips:

 
 

gannie

 
 

BADDIE WINKLE
@baddiewinkle

 

”Stealing your man since 1928” står det i hennes beskrivning, och den här kvinnan är så hysterisk att jag inte får nog. Hon är 87 (!) år gammal och har ett Instagramkonto med 1,7 miljoner följare, vilket jag kan förstå för varje bild är en historia i sig själv. Underbar gnista i den här damen vill jag lova.

 
 

crispy

 
 

ROXANNE CRISP
@crispybrows

 

Kvinnan som är ansvarig för att jag inte låter någon tatuera mina bryn här hemma i Sverige – jag har helt enkelt inte hittat någon som kan mäta sig med hennes. Hon har ett eget bryn-sminks-märke också, och hennes konto är väl mer för den som är lite bryntokig och vill sucka av avundsjuka dagligen.

 
 

freepeople

 
 

FREE PEOPLE
@freepeople

 

Free People är ett amerikanskt märke med kläder, skor och accessoarer som jag själv älskar. Brukar själv beställa därifrån trots hutlös tull, för jag kan helt enkelt inte låta bli. Deras Instagramkonto är en orgie i bohochic och gypsyflirt och man vill vara en såndär fladdrig kvinna med långa lockar som hoppar mellan grästuvor i solnedgång.

 
 

damidays

 
 

MARTA ZAWI`SLA´NSKA
@da_midays

 

En polsk tjej i modebranschen och ett måste-kontot för den som älskar trasiga jeans och fabulösa skor. Jag dreglar dagligen över detta konto och vill gå runt precis sådär mest hela tiden och strunta totalt i att det är tokmycket snö ute och att det egentligen är sjukt obekvämt med högklackat. Ungefär så.

Och ja, det var ett axplock av mina Instagramfavoriter, det. Fler tar vi nån annan gång. Nu ska jag göra kvällsmat till en hungrig fyraåring och fortsätta med de där Formex-bilderna jag inte alls hunnit med som jag hade önskat.

Fin kväll, allihop!

 
 

2 kommentarer till “Att lista lite Instagram-favoriter.

  1. Jag vill HA de där brynen, jag har typ tre spretiga strån ovanför varje öga… 😉 Nu använder jag Xlash och hoppas få fylliga snygga bryn, sen får jag väl också starta ett Instagramkonto med mina nya läckra bryn… Ha ha ha! Nej, kanske inte, men jag ser fram emot dagen då jag i alla fall har FYRA strån ovanför varje öga! 😉
    Kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg