Att ha firat Banditen i Köpenhamn.

 
 
bf
 
 

Och igår var det alltså dags för att fira Banditens födelsedag!

Fyller man år så fyller man år, och det ska såklart firas, så vi bestämde oss helt enkelt för att ta tåget över till Köpenhamn och spendera lördagen på Ströget med varandra, prat, lite shopping och god mat. Och hur startar man en firandedag om inte med lite bubbel?

Jodå. Bubbel ska man ha när man fyllt år, så fick det alltså bli.

 
 

3V6A4767

3V6A4766

 
 
 

Framme i Köpenhamn snöade det, så fick fick ett fint mottagande bland fallande flingor och folk. Det är ju så vansinnigt härlig stämning i Köpenhamn, och varje gång jag är där så undrar jag varför man inte gör det oftare. Det är ju absolut inte långt bort, kanske en och en halv timme allt som allt med tåg och byten.

(På mig hade jag kappan jag köpte på Weekday i Köpenhamn förr-förra december när jag var gravid med Noah ni vet, en mössa från Yerse, halsdukstub från Malene Birger och handskar från Barbour. Handskarna är de enda jag hittar på nätet fortfarande, de finns på rea här).

Och så sportade jag röda läppar dagen till ära! Det får man göra ibland.

 
 

3V6A4776

 
 

Vi startade med det bästa stället som finns och som man inte får missa om man älskar brunch – Café Norden!

Oavsett årstid är Café Norden ett självklart stopp för mig så länge jag kan minnas, deras brunch är helt enkelt fantastisk (och vill man inte ha brunch har dom en nachotallrik och smörgåsar som inte går av för hackor heller). Födelsedagsbarnet förtjänar ju lite mat i magen också, inte sant?

 
 

3V6A4780

cn

 
 

Sååååå vi gick lite bananas.

Vi åt croissant med marmelad och smör, pannkakor med sirap och frukt, nypressad apelsinjuice, ett glas bubbel och varsin kaka. Nomnomnom. Juicen var fantastiskt god, och ja – allt det andra också. Och så är det så härligt att kunna sitta där och titta ut över torget och se flingorna virvla och prata om vart vi bör gå sen.

Banditen gav två tummar upp och mmmm:ade konstant, för övrigt.

 
 

3V6A4774

 
 

Sen gick vi rakt in i LV-butiken tvärs över torget och handlade.

Ja, inte jag, men Banditen uppfyllde ett löfte till sig själv och jag applåderade. Mycket nöjda med tilltaget vandrade vi sen vidare på Ströget och spanade på mellandagsrean – det fanns mycket på 70% nu så det var verkligen läge att fynda. Banditen hittade några riktigt bra saker till sig själv och jag hittade absolut ingenting till mig själv men handlade lite bra grejer till pojkarna uppe på barnavdelningen på Illum; en väst till Buse och annat som är kanon att hitta på rea.

Och så Disneyaffären. Buse ÄLSKAR paket från Disneyaffären.

 
 

nr

 
 

Snart var det dags för lite mat igen!

Vi tog över en uteservering med våra kassar på Mama Rosa och beställde in varsin pizza, och DET var också så himla gott. Ingen i Ystad gör min favoritpizza (4 sorters ost) så jag hade en rejäl craving och slafsade glatt i mig en där, och njöt av varje tugga. Ni vet hur det är när man längtat efter något.

 
 

3V6A4805 (1)

 
 

Och vips så hade det gått sex timmar (hur nu det gick till) och vi tog tåget tillbaka, möra i kroppen, mätta och framförallt glada över sällskapet. Och gränskontrollerna gick smidigt, tillbakavägen tar bara lite längre tid eftersom man måste hoppa av även på Kastrup, men allt som allt kanske det var 30 minuter extra på sin höjd och var inte alls så bökigt som befarat (man får visa leg som fotas både på Kastrup och i Hyllie, är det mängder med folk kan det såklart ta lite tid).

Och så var vår tillsammansdag för födelsedagsfirande av en Bandit i Köpenhamn.

En hel dag med den finaste Bandit jag vet. Kan aldrig bli annat än bra.

7 kommentarer till “Att ha firat Banditen i Köpenhamn.

  1. Låter som en helt toppen dag.
    Varför har Banditen alltid vänster hand eller arm i förband ?
    Svara bara om det är ok för banditen också.
    Hälsningar Skåneland.

  2. Ååh älskar Köpenhamn och Danmark överlag. Skulle lätt kunna bo där.. Det enda som är svårt är språket. Haha. Önskar dig en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg