Att fixa brynen.

 
 

3V6A4703

 
 

Jag tycker som bekant att bryn gör så himla mycket, men det är ju få som har dom där perfekta brynen bara i sig själv så det krävs ju lite hjälpmedel. Och eftersom jag fått lite frågor på vad och hur jag gör så tänkte jag sätta ihop en liten mina-brynfavoriter-guide!

Jag kör antingen med skugga eller med penna, men absolut mest med penna eftersom jag personligen tycker att det är enklare att arbeta med. Dessa produkter har jag:

1. Brynpensel från Make up Store
2. Brynskugga tribrow från Make up Store, den ljusare varianten
3. Gimmebrow från Benefit
4. Brynpenna från Anastasia, medium brown

Jag använder ANTINGEN nummer ett och 2, ELLER nummer 3 och 4 – inte allt på en gång.

 
 

brow

 
 

Brynpensel och skugga var det jag började använda för nåt år sen och det ger ett mjukt och naturligt intryck men jag tycker det är svårt att få samma precision med skugga som med pensel. Så nu för tiden kör jag i 8 fall av 10 med brynpenna och gel. Brynpennan från Anastasia har jag skrivit om för och den är verkligen fenomenal; den har en yttepytteliten topp så du kan måla nästan som små strån vilket gör det väldigt enkelt att måla med och framförallt mer naturligt. Så jag startar med den, fyller i där det behövs (i mitt fall i början av brynen och i slutet, nästan ingenting där emellan) och så avslutar jag med Gimmebrow som jag köpte nu när jag fick brynen fixade; en slags fibergel som liksom målar på hår (lite samma sak som fiberpuder som man kan ha och pudra på om man börjar bli tunnhårig ni vet).

Mina bästa tips är att först gå till någon duktig och få hjälp med formen och färgen, då har du det mycket enklare sen att själv se vart dina bryn egentligen startar och slutar. Se sen till att välja en färg som är rimlig att du faktiskt har; f ö r svarta bryn eller f ö r ljusa bryn kan lätt bli en för stor kontrast mot dina egna färger om du inte är väldigt mörk eller väldigt ljus i dig själv. Och så avslutningsvis; det kommer kännas som om du har monstergryn i början men det är en vanesak – det är mest du som tycker att dom är väldigt definierade, andra ser det inte på samma sätt.

HUR jag gör när jag målar brynen är nästan omöjligt att förklara i text. Kanske ska jag göra en liten video? För mina bryn innan hjälp och efter är verkligen inte samma sak, och det går att trolla en hel del.

Men nu – Köpenhamn med en älskad Bandit och ett födelsedagsfirande som heter duga.

 
 

6 kommentarer till “Att fixa brynen.

  1. Åh åh då måste jag tipsa om L’Oréal ögonbryns mascara! Jag har rätt mycket bryn ändå men deras ögonbrynsmascara med färg (inte färgning) fixerar och formar! Galet nöjd faktiskt! Rekommenderar den till varenda än 😍🙃

  2. Hur och i vilket program/app redigerar du dina bilder? 🙂

    Tack för en bra & inspirerande blogg i övrigt!

    1. Jag använder Lightroom 🙂 Hur är helt olika bild för bild, beroende på hur jag vill att bilden ska bli, men jag ändrar kontrast etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg