Att ha en egen superhjälte.

 

SH

 
 

Jag har en egen superhjälte hemma numera.

Jag var ju inne i Disneybutiken i Köpenhamn som ni kanske minns, och hittade den här dräkten med muskler och allt och den var MYCKET poppis här hemma – Buse har haft den på sig mer eller mindre hela tiden sen jag kom hem. Ingen aning om vilken superhjälte det är (tror masken och dräkten är två olika) men strunt samma – superhjälte som superhjälte i hans ögon och det är ju det viktigaste.

Idag ska jag ut på kontoret och packa ordrar (och lyssna på de sista kapitlen av ljudboken ho hoo) och sen hoppas jag kunna ta mig in till Ystad lite senare i eftermiddag och se om blomsteraffären har lite fina snittblommor – jag har ju allmän piffklåda och en bukett med våriga blommor är precis vad som behövs tror jag, för att ta tag i lite städning sen också. Alla hjälpmedel för städning är tillåtna i min värld. Här har dessutom tövädret kommit med besked vilket gör allting grått och disigt, så lite pastelliga snittisar lär pigga upp och jag undrar om kylan hinner komma tillbaka något mer i februari mars eller om det är plusgrader som gäller nu? Vi får se.

Men nu tar vi måndag, med superhjälte och allt.

 

7 kommentarer till “Att ha en egen superhjälte.

  1. Såg att du skrev om boot-cut jeans, jag är ganska kort, 163 cm med korta ben, var i hela friden hittar man byxor som passar i längden? Blir aldrig riktigt detsamma när man måste lägga upp. För i tiden kunde man köpa byxlängd i 30, men tror inte det finns mer.

    1. Jag är också 163 🙂 De utan mått på längden har jag med högklackat, men H&M tex har fortfarande 30, 32 etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg