Att lyckas lite med blomjakten.

 

3V6A5126

 
 

Jag tog en paus runt lunch idag och tog med mig Buse in till Ystad för att äta lunch och leta blommor. Noah är så himla förkyld stackaren, så han fick stanna hemma med pappa medan vi gjorde stan och det gick ju bra det också (dimman var för övrigt så tät ute att det var som att köra genom mjölk mellan åkrarna, och plusgraderna gav duggregn på vindrutan).

 
 

3V6A5142

3V6A5149

 
 

Det var väldigt, väldigt skralt på blommor men jag hittade iallafall en såshär-vad-det-nu-är som fick hamna i sovrummet, och lite halvtrötta snittrosor som jag nog lyckats väcka hjälpligt med nya snittytor och lite varmt vatten och som nu står och tar igen sig på vardagsrumsbordet. Helst skulle jag velat ha något litet träd också, men det fanns inget alls så det får jag leta efter nån annanstans här i krokarna och inte inne i stan.

Men ja; lite fägring iallafall.

Det behövdes.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att lyckas lite med blomjakten.

  1. Frittilaria, kallas också Kungsängslilja( som jag ser nu att någon redan skrivit 😉). Så vackra!!

  2. Du kan plantera ut dom i trädgården sen. Jag har i min gräsmatta.
    Tar nåt år innan de riktigt kommer sig men sen blir de fler och fler.
    Hälsningar Skåneland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *