Att strama upp och rensa ut.

 

3V6A4949

 
 

Ja, vad håller jag på med tro?

Jag testar en ansiktsmask från MayBeauty som jag aldrig provat innan; deras Pore Mask. En slags leraktig, skön mask som drar ut orenheter och även drar ihop porerna så att dom blir mindre. Precis vad jag behöver med den här vinterhuden känns det som.

 
 

3V6A4863

 
 

Som vanligt kom den i små, smidiga askar – lagom för ungefär två omgångar per mask om man inte lägger på så tjockt.

 
 

mb1

 
 

Masken ska läggas på rengjord, torr hud och den kändes nästan precis som min Dermalogica-lermask. Tummen upp med andra ord.

 
 

3V6A5012

 
 

Sen ska den sitta i 20-30 minuter och den stelnar ganska rejält.

Jag har lätt att få glansig och fet hud så jag gillar när det känns som om all talgproduktion får på nöten, och så var det verkligen med den här.

 
 

mb2

 
 

Och sen är det bara att skölja av!

Jag har inte så stora porer så jag kan inte säga så mycket om effekten på just det, men den var verkligen super när det gäller att matta ner huden och ta bort det glansiga, och den känns ren och fräsch och framförallt inte det minsta flottig efteråt. Den här är nog min favorit hittills av alla produkter från MayBeauty jag testat, perfekt för min hudtyp.

Vill du också testa får du just nu, i samarbete med MayBeauty, 30% på masken med koden emmapore. Mer kan du läsa här och koden är redan ifylld (rabatten dras i kassan).

 

Rekommenderade inlägg