Att ha riktigt skitväder.

 

3V6A5326

 
 

Åh HERREGUD vilket trist väder vi har!

Det blåser och spöregnar ute och dropparna är så stora att jag igår, när jag låg i Buses säng och läste SVJ för honom, trodde att vi hade fått in råttor som rotade runt i leksakslådan nedanför fönstret. Tack och lov var det inte den minsta råtta utan bara dropparna som hamrade orytmiskt och en eller annan gren som blåstes in mot rutan och skrapade.

Det är grått och blött och murrigt.

Har ni det likadant?

 
 

3V6A5396

 
 

Vår fuskplatsbyggda bokhylla (av Billy Bokhylla, ni kan se hur vi gjorde här) står fortfarande stadigt här hemma och är en stor favorit – så himla skönt att kunna gömma undan papper och annat lite snyggt längst ner och ha böcker framme och redo, och att det ändå känns ordnat på något vis.

Men nu ska jag dra i mig en kopp té och skaka av mig regnvädret från humöret och se vad vi ska hitta på idag, lördag och allt.

Ses snart igen!

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha riktigt skitväder.

 1. Härligt att det är fler som stoltserar med Pharmacology i sin bokhylla 🙂 (gissar att det är mannens)

 2. Till och med här i norr, Höga Kusten, så har det varit riktigt pissväder senaste halva dygnet. Nu skiner dock solen som bara den, så dags att ut och njuta. Hoppas råttdropparna ger sig för er också!!

  Kram! Emmeli

 3. Exakt samma jäkla skitväder här i mitten av vårt landskap 😏

  Vill tacka så hemskt mycket för tips om
  1: Ystads bad! Vi har ju liks långt till alla hörn av Skåne så efter ditt tips testade vi Ystad i veckan som gick. En HIT för både 9åringen och 8 månaders bebisen. Så härligt med den supervarma poolen att stoppa ner bebisen i om man tyckte det började bli kallt för henne. Slippa klydda med kläder och 17 handdukar. Man kunde ju vara på badet längre än om det bara finns en 34graders pool till de små.
  Och vattenrutschkanorna!! Där hade vi så kul med den store. Så Tack för tips.
  2: Bokbörsen hittade en bok jag letat läääänge efter till det stora barnet, men som är slut hos förlaget och precis överallt men där fanns den!
  Tusen tusen tack!

 4. Ni har det så super fint, älskar sovrummet! <3 vi har typ redan vår här i södra Finland, några grader plus, nästan all snö har smält bort och solen skiner på klar blå himmel! Men jag är helt säker att nästa vecka blir det vinter igen :/ vad är det annors för rum som finns där bakom bokhyllan? 🙂

 5. Vädret är lite bättre just nu, har slutat regna. Men det blir en inne sittardag. Förmiddagen blev en enda lång frukost. Jag tror det lutar åt att vila och läsa idag. Laga mat och diska men inget mer. Skönt med vilodagar emellanåt. Tack för en härlig blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.