Att visa den där IKEA-lampan.

 
3V6A5598 (1) copy
 
 

Ja, så visar jag då ÄNTLIGEN den där lampan (Foto) från IKEA som jag hackat. Det kom lite emellan, men bättre sent än aldrig.

Minns ni hur den såg ut?

 
 

3v6a0476

 
 

En vanlig, silverfärgad lampa som med sprayfärg blev något annat.

Jag använde en matt svart och en mässingsfärgad (från Belton) och sprayade först insidan med mässing, och sen resten med det svarta. Trixat med att använda sprayfärg är att skaka burken i minst tre minuter (dötrist, jag vet) och att sen spraya på gott avstånd och i tunna lager – då rinner inte färgen som det lätt annars gör om man är för nära eller lägger på för tjockt.

Och där är anledningen till att aj lavv sprayfärg.

Det går så lätt och snabbt att förändra precis vad man vill.

 

10 kommentarer till “Att visa den där IKEA-lampan.

  1. Hej!
    Jag undrar om du har nåt bra och fint tips på förvaring i ett barnrum? Gärna typ leksaks-, prydnads- och bokförvaring i ett! Vill gärna få till en mysig och inbjudande känsla i vår dotters rum, men det är såååå svårt att hitta nåt passande när man inte har obegränsat med pengar eller är jätteduktig på att ta saken i egna händer. Tack på förhand:)

    1. Inne i Buses rum (här är länken till alla inlägg om det http://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/amnen/lanthandeln/buses-rum/) så har jag ett gammalt skåp (auktionsfynd), en garderob, en jättebra gammal träkista vi hittat på loppis och som sväljer MASSOR av leksaker, samt korgar och boxar 🙂 Inget av det har varit dyrt, utom kanske en rottingkorg från Tine K. Skåpet är perfekt för att ha fina leksaker och böcker och sånt i, och bredvid sängen har han en stående äppellåda som sängbord och den har vi fyllt med böcker.

      1. Åh, kollade in länken från Buses rum och jag älskar verkligen alla dessa underbara kaniner han har! Den silvriga i leksaksskåpet och kaninhuvudet på klädskåpet går de och få tag på nånstans fortfarande tro? 🙂

      2. Tusen tack för svaret!! Du har verkligen enormt god smak, och du lyckas verkligen fånga den känslan som jag bara drömmer om:)

  2. Snyggt! Jag skulle vilja ändra metallfärg på en skänks ben fr silver till någon varmare nyans… Jag har aldrig använt sprayfärg men det känns ju lite som om det borde kunna funka Rätt bra då. Något tips? Och vilken sprayfärg, märke använde du? Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg