Att längta ihjäl sig när man ser sånt här.

 

drm

 
 

Ser på lite bilder från i somras och  det suger till i magen så det nästan svindlar när jag ser dem och även om förra sommaren kanske inte var den varmaste i mannaminne så kastas jag direkt tillbaka till de där dagarna, när hundar och ungar och alla vi andra promenerade ner för att bada på kvällarna. Jag glömmer bort myggen, hur vi fäktades mot dom och hängde myggnät över barnvagnen, jag glömmer bort fästingar och ringlande ormar över skogsvägen – det som lyser absolut starkast är ändå det här, precis det här som syns på bilderna, och hela den där k ä n s l a n som bara Drömmen kan lägga i mig och inget annat. Och jag längtar mig halvt fördärvad efter att det värsta renoveringskaoset ska vara över så att vi kan BO där igen, inte bara åka förbi som nu på väg till annat (eftersom vädret är som det är har det mesta behövt ligga inomhus, så det är lite för stökigt nu för att bo över med två små barn). Jag hittade dessutom den HÄR filmen från i somras och kom på att jag nog inte visat den? Kan inte bädda in den av någon konstig anledning, men det är iallafall Drömmen-sommar på två minuter.

Som jag älskar det där stället.

Alltid.

 

9 kommentarer till “Att längta ihjäl sig när man ser sånt här.

  1. Ja men gud så man längtar.. Just nu är det inget kul alls, här uppe i slaskeborg är det världens slabbigaste råaste väder just nu och jag blir bara sååå less! Men, jag älskar att det är ljust på eftermiddagen när jag cyklar hem från jobbet vid 16, helt underbart.

    Älskar dina bilder!
    Kram och ha en fin start på nya månaden!
    Catta

  2. Nu kändes det minsann i magen att man ändå längtar efter sommaren! Speciellt den första bilden på Buse som har det där underbara ljuset som endast varma sommarkvällar ger. Jag är inte mycket för värme, men ljuset… Ojoj, ljuset på sommaren… Längtar! Tack för påminnelsen om att ljusare tider minsann väntar runt hörnet 🙂

  3. Sommaren är svårslagen! Vi satt med frökatalogen och beställde hem fröer till årets version av köksträdgården igår kväll. Kikade då bakåt min blogg efter inlägg från trädgården och blev alldeles nostalgisk av att se barnen skörda, mannen stolt hålla egen odlade melonen vår rekord sommaren 2014 och så rosornas snabba växt i pergolan. Häftigt! Vi är ju på väg mot vår och sommar!!
    Kram Anna

  4. Vilka underbara bilder och film! Älskar Buses vinkning, så världsvan 🙂
    Nu längtar man verkligen till sommaren!!
    Ha en fin vecka!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg