Att kunna unna sig det där allra vackraste under.

 

laleia

 
 

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar LaLeia och deras utbud av fantastiskt vackra underkläder (från A-J-kupa dessutom, så jag har alltid hittat något oavsett hur mycket eller lite albatrosstuttar jag lyckats sporta för dagen). Där inne är det som en godisbutik och dom har något för alla smaker. Själv är jag väldigt svag för modellerna ovan, sen jag köpte min första Chantelle Merci så kan jag knappt ha någonting annat – det är Chantelle (kan ni se här) och världens absolut bästa axelbandslösa bh från Wonderbra (finns här, och den kasar inte ner vad ni än gör – jag lovar) som gäller för mig.

Därför är det lite extra kul att, i samarbete med La Leia, kunna ge en liten alla hjärtans dag-rabatt! Så om ni vill hinta till någon, unna dig själv eller ge bort till någon du älskar så är nu ett bra tillfälle.

Koden LOVELALEIA ger 20% rabatt på allt i hela webbshoppen från och med nu och till och med midnatt på alla hjärtans dag. Är du osäker på storlek så kan jag garantera att dom är BÄST på att avgöra sådant bara genom att tex titta på en bild på dig, så maila i så fall på info@laleia.se så hjälper dom dig.

Hela utbudet ser ni HÄR.

Have fun!

 

Rekommenderade inlägg