Att få en solsemester på 7 minuter.

 

3V6A7464

 
 

Igår gick jag och Banditen på en efterlängtad spraytan!

Jag har ju inte gjort någon sen 2005 och Banditen hade aldrig gjort någon överhuvudtaget, så vi tänkte att det kunde vara en kul grej att göra en tisdag i Ystad; att få umgås och bli bruna samtidigt sker ju annars inte så ofta i februari. Inte här på Österlen iallafall. Aningen för blåsigt för playan nu.

Så vi möttes upp i stan och var mycket glamourösa, man får ju inte ha smink eller bodylotion eller deo eller nåt i minst 24 timmar innan man kommer och så ska man ha på sig det säckigaste, mörkaste man har i klädväg. Så det var två mycket säckiga,  rufsiga damer som skred gågatan fram i jakt på bränna.

(Ni som är lokala; spraytan har dom på GoodHair i Pilgränden).

 
 

3V6A7483

 
 

Först var det jag!

Under tiden satt Banditen och gosade Världens Sötaste Noah utanför. En får ju passa på liksom.

 
 

3V6A7487

 
 

Och sen var det Banditens tur!

Man får stå i en slags bubbla och se ut som en rånare, och så har utföraren (eller vad man ska kalla det?) en liten maskin så hon sprayar för hand så det ska bli jämnt och fint. Tydligen reagerar färgen, som är nån sockerbetslösning, med ditt egna pigment så den färg du får är väldigt lik den du får i riktiga solen så att säga. Och så väljer dom färg efter hur du ser ut också, jag och Banditen fick till exempel två olika eftersom vi har så olika färg i oss själva.

Och sen var vi klara!

Om jag blev brun?

 
 

3V6A7497

 
 

Ha ha ha! Ja.

Här har jag dock inte duschat ännu (man ska vänta 8 timmar med det) så riktigt s å brun är jag inte nu, man spolar liksom bort överskottet. Ja, ni kommer säkert se mig på en bild snart så får ni se. Men det känns ju himla fräscht att vara lite solkysst mitt i februarirusket, och även om vi gick och sprayade oss som en kul grej så är vi nog båda två ganska nöjda och frågar varann hela tiden ”varför gör man inte det här oftare?” och känner oss väldigt semesterdekadenta.

Så det var en kul Banditendejt igår. Och jag har en bränna som skvallrar om det.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att få en solsemester på 7 minuter.

  1. Heja – det måste jag oxå göra!!! Vad kostar det ungefär? Jag trodde man gick in i någon slags apparat som skötte det själv. Men säkert bättre att göra det för hand. Fast jag är ju inte helt bekväm med att visa upp mig sådär halvnaken 😉

    1. 300 kr 🙂 Och du klär av dig hur mycket eller lite du vill. Jag stod i trosor, känner att en höggravid kvinna som hon som sprayade mig nog klarar av att se det :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *