Att visa tvättstugan.

 

3V6A7550-2

 
 

Ni är några som har undrat hur vår tvättstuga ser ut, och här är den!

Inte så spännande kanske, men den är väldigt praktisk och framförallt har den allt man som småbarnsförälder kan tänkas behöva – och då tänker jag främst på dubbla uppsättningar av både tvättmaskin och torktumlare.

Det fanns en av varje när vi köpte huset, men vi satte in en extra av de båda och de var nog det absolut bästa vi gjort tror jag. Nu har vi en äldre och större som vi kör mattor och smutsiga overaller och sånt i, och en för vanlig tvätt och så två tumlare för de gånger man till exempel tvättat en uppsjö lakan och vill torka dom litegrann innan de hängs upp.

Så, såhär ser det ut när man tittar in i tvättstugan (som ligger i källaren), och så fortsätter den som ett L där åt höger (som inte syns).

 
 

tvatt

 
 

Där åt höger ser ni fortsättningen; en tvättmaskin + tumlare till och ett skåp som är väldigt praktiskt att ha tvättmedel och klämmor och gud vet allt i. Och så en avfuktare så går torkningen snabbare.

 
 

3V6A7546

 
 

Och goda dofter tycker jag är en nödvändighet.

Jag varvar två märken; Washologi som syns på bilden (deras Längtan luktar bara sååå gott) och så Maison Belle. Mannen är inte så petig, men själv känner jag en sån enorm skillnad på doft och doft.

Och det var vår tvättstuga det!

Nödvändig, praktiskt och därför även väldigt omtyckt.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att visa tvättstugan.

 1. Vad gött med dubbla uppsättningar maskiner!
  Jag tycker det gjorde skillnad bara vi bytte våra 6 kilos maskiner mot två stycken som tar 9 kilo var.
  Perfekt när man ska tvätta lakan och handdukar ( blir en hel del hos en familj på 5).
  Kram

 2. Ja, det måste vara alla småbarnsföräldrars dröm att ha dubbla uppsättningar maskiner!
  Vi är ju bara tre i vår familj, men jag tvättar nog ovanligt mycket ändå;-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 3. Åh va sugen jag blev på att testa whashologi efter att genast ha googlat lite. Och vilken praktisk & fräsch tvättstuga (och SÅ snygga fönster dessutom)

 4. Har aldrig sett en privat tvättstuga som ser ut så här – var övertygad om att den var för ”stordrift” när jag såg första bilden. Jag gav bort lite Washologi i julklapp, har aldrig provat själv men jag använder aldrig någonsin sköljmedel – tänk på miljön! Luktar även tvättmedlet väldigt gott?

 5. Otroligt smart å vilken fin tvättstuga ni har. Vacker liksom.

  Du, jag provade den där face gel igår…och alltså WOW, vad det hände grejer!!??!! Var skeptisk, men skillnaden är både synlig och känns. Nästan persikohy och den tog bort 10 år av åldrande hahha, anser jag 😉
  Framförallt eftersom jag kom från Kicks igår och blivit helt sågad av expediten där, fast på ett märkligt omtänksamt sätt.
  Har du rosacea? Du ser väldigt torr ut. Ja hyn ser irriterad, lite arg ut. Sitter du framför datorn hela dagen, DET är INTE bra. Då ska du ha solskydd på dig. Hur mår du egentligen, fast det sa hon på skoj, men då va jag helt platt 😉 Som tur är så absolut, jag ser att jag är torr men det andra hon tjattrade om, rann faktiskt av. Det är ju lite som hos frisören med ljuset.
  Tack för tippset 🙂

  1. Åh jag HATAR när expediter (eller skönhetsterapeuter, när man är på ansiktsbehandling) gör sånt! Man blir så himla medveten sen. Jag tycker också att face gel är bra 🙂 Man blir lite rosigare som sagt.

 6. Jo man blir ju det, stod igår å glodde i spegeln å tänkte visst e jag torr å jag har en fläck i ansiktet som de försökt lasra bort, som kan utvecklas till hudcancer tyvärr. Men överlag en helt ok hy. Sen sa hon i kassan när man skulle rabbla sitt personnr, nej det blev fel 82xxxx, nej 72 sa jag, hahha. Så hon kanske fick en förklaring 😉
  Kram på dig <3

 7. Jag drömmer om en maskin till och spanar på en stor! Är sköljmedlen naturliga? Är.ju så mycket skriverier om hormonstörande ämnen i mjukmedel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *