Att göra en enkel hylla.

 

3V6A7412

 
 

Ni vet den lilla “hyllan” som hänger bredvid Buses säng?

Typ världens enklaste att göra, och kostar snudd på ingenting. Den tillverkade jag helt enkelt av en grövre, torkad gren som jag tagit med hem från Drömmen nån gång för att egentligen ha till en lamplösning som inte blivit av och så två krokar och lite juteband.

Lätt som en plätt, och väldigt bra i ett barnrum.

 
 

3V6A7449

bhl

 
 

Nu valde jag en ganska grov gren för att jag ville ha den just mer som en hylla och kunna sätta saker på den, väljer du en tunnare gren funkar den ju super som till exempel klädställning eller att kunna hänga utklädningskläderna på i galgar.

Buse har sin superhjältecape redo (gammal, men finns i en annan färg här), några gamla kaniner, lite fåglar såklart (finns här) och så har jag snurrat in några plastblommor i jutebandet för lite Alice- i-underlandet-känsla och en mångirlang för allmän mysfaktor. Runt grenen har jag även virat en liten ljusslinga så att man kan tända den i skymningen och få lite extra mysbelysning (slingan finns liknande här).

 
 

3V6A7392

3V6A7403

 
 

Och på kvällen blir det såhär!

Så, det får bli söndagens DIY-tips; en mycket enkel lösning för en extrahylla eller klädförvaring – det enda man behöver är en gammal gren, lite band och en dos fantasi.

Nu ska jag äta amerikanska pannkakor och ha alla hjärtans dag-yra med min skäggige <3

Ses snart igen!

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att göra en enkel hylla.

  1. Å vad jag är glad för det här inlägget! Sedan du la upp hyllan för första gången har jag tittat och undrat hur du har gjort den. För det är ju som du skriver helt perfekt i ett barnrum! Så TACK!! Nu vet jag exakt hur jag ska göra:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *