Att kunna ge bort ett paket dunderlyx!

 

agnesa

 

Jamen vad sägs om att vinna ett hemligt paket från AgnesAmelia värt 500 kr, att behålla till sig själv eller ge bort åt någon du håller extra kär?

Nu har du chansen!

För i samarbete med AgnesAmelia har jag nu inte mindre än tre stycken hemliga paket, sprängfyllda av underbar vardagslyx och väldoft, att tävla ut till er. Varje paket är värt 500 kr och kommer att göra dig, eller den som får det av dig, väldigt glad.

För att vara med ska du bara:

1. Skriva en kommentar här nere under inlägget där du berättar vad från butiken du skulle vilja ha, och vem du skulle vilja ge det till (man får säga sig själv också, alla förtjänar vi lite väldoft). Allt som finns att välja på ser du HÄR.

2. Antingen gilla AgnesAmelia på Facebook här, eller gilla på Instagram på @agnesameliase, eller signa upp dig till nyhetsbrev och specialerbjudanden här.

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 21 februari klockan 12:00.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS TILL PETRA, SARA & ELINA – NI HAR MAIL!

Rekommenderade inlägg

63 thoughts on “Att kunna ge bort ett paket dunderlyx!

 1. Hej!
  Till min fina väninna, Anna-Karin, som i veckan var tvungen att operera bort sin livmoder och som är lite nedstämd, skulle jag vilja pigga upp med ett doftljus från Voluspa, som hon kan tända i badrummet när hon är läkt igen och får ta ett avslappnande bad.

 2. Åh vad jag skulle vilja vinna! Det känns som vi har haft konstant sjukstuga här hemma sedan mitten av november (med korta avbrott bara). Ungen har legat inlagd på barnakuten fyra nätter, haft jag vet inte hur många förkylningar och själv är jag inne på min tredje bihåleinflammation under samma period. Alla Hjärtans Dag-firandet brann inne pga att både jag och mannen ligger helt däckade och ingen ljusning i sikte känns det som. Så ja, jag skulle vilja vinna detta uppmuntringspaket såååååå mycket! 🙂

  Följer redan på både FB och Intagram och har nyhetsbrevet. AgnesAmelia är ju liksom bara bäst!

 3. Ego.. Behöver fräscha upp hemma med doftpinnar från Shearer Candles. Men vill även unna min mor med handkräm från Panier de Sens.

 4. Tredje året som studeranden skulle vilken produkt från Agnes Amelia kännas lyxig för mig. En vän hade volouspa ljus som doftade ljuvligt ( tror champagne) om jag får önska 💕

 5. Har länge längtat efter att få testa Washologis produkter…..och med en ny tvättstuga på gång hade det ju varit en fantastiskt start😍
  Följer redan både på fb och instagram

 6. Jag hade varit ego och valt pink citron från voluspa för att förgylla min förtillfället otroligt grå vardag. Med vab åtminstone någon dag i veckan sen innan jul skulle jag behöva lite uppiggande. Tänker att jag tänder ljuset när kidsen är nattade och hur det sprider väldoft i denna sjukstuga 🙂
  Följer på instagram 🙂

 7. Ljuvlig tävling! Skulle vilja vinna doftpinnar från voluspa till mig själv. Älskar att komma hem till ett ljuvligt doftande hem, vore helt perfekt att komma hem till efter vår resa. Kram

 8. Saijo Persimon är en favorit från Voluspa, så den vill jag gärna vinna till mig själv. Sen skulle jag mycket väl kunna tänka mig en makeup bag från Elcestockholm istället för den tråkiga jag har. Det är vardagslyx tycker jag!!

 9. Jag skulle vilja ge min 14 dagar gamla son:
  AGNESAMELIA KASHMIR BABYFILT – BLÅ för att han är sötast i världen. Tänk vilken start på livet att få ligga och utforska världen på en kashmirfilt! ❤

 10. Oh låt mig vinna väldoft!! Crisp Champagne är min absoluta favvis, jag är i största behov av något som tar mig ur björnidet, en vinter med kroniskt trötthetssyndrom är inte så inspirerande vill jag lova så man får norpa små glädjeämnen varhelst man kan hitta dom och dofter dofter är så ljuvliga.

 11. Hej. Jag skulle gärna vilja prova handcrem Naturally European-Lavender till mina supertorra händer (hittar verkligen inget som hjälper). Ta in våren med en ny fräsch rengöringsdoft – Wild Lavender, det skulle jag vilja vinna.
  Jag följer via FB.
  Kram Maria

 12. Vilka doftpinnar som helst skulle jag vilja önska till mig själv. Jag brukar fylla på förrådet när det är rea hos AgnesAmelia, men eftersom det alltid är någon som fyller år eller har ordnat en bjudning eller som behöver lite extra omtanke, så hips, vips! Är förrådet tomt!

 13. Åååh! Jag önskar jag skulle vinna! Jag skulle vilja ha doftljus från voluspa o krämer av samma märke! Jag skulle bjuda hem min syster o dela på lyxen med henne! Hoppas hoppas!

 14. Jag skulle vilja prova Washologi sköljmedel Lavender för jag gillar Lavendel så mycket <3 och det är ju alla Hjärtans dag så en egen present skulle vara fint.

 15. Om jag skulle vinna vill jag dela vinsten med mina två bästa vänner! Den ena har just friskförklarats från sin cancer vilket är helt underbart och fantastiskt och behöver firas! Den andra har just fått sitt första barn vilket är lika underbart och fantastiskt 🙂 själv lunkar jag runt här hemma i Mamma”ledigheten” med två små och kan behöva lite vardagslyx 🙂 lite go-doft vore att önska till oss alla tre gärna testa lite från washologies sortiment då tvättkorgarna aldrig verkar bli tomma och kanske voluspa ljus till mina fina vänner <3

 16. Jag skulle vilja unna mig lite piff till tvättstugan. Till det där skyffet i källaren som inte är sådär finfint med tanke på att jag tillbringar mer tid där än i många andra rum här hemma 🙂 så lite washologi och lite dotljus skulle vara toppen. Följer på instagram och tror minsann att jag har nyhetsbreven i inkorgen…

  e-Kram

 17. ooo, vilken fin tävling! jag är med! gillar på fb och följer ig! jag skulle faktiskt vilja ge mig själv en gåva! då jag nyårslovat att inte köpa nånting på ett år förutom typ mat och kläder till barnen…galet kan man tycka! men whop whop! så kan man kanske hitta ett litet kryphål och faktiskt vinna lite vardagslyx istället! jag skulle sätta ihop ett litet paket av bla, washologis linnevatten, mjukmedel, kanske ngt ljuvligt doftljus till kvällsmyset. älskar voluspas crisp champagne-doft…. en handkräm skulle inte heller sitta fel, då jag jobbar med livsmedel och måste tvätta händerna 117gg om dan! får man va så ego på <3-dagen!? =P

 18. Ett voluspa till mej,är sugen på champagnedoften alla pratar om.sen skulle jag vilja ha ett helt lass doftpinnar i ”love edition” att dela ut till mina allra finaste väninnor som peppar i vått och torrt

 19. Åh, jag vill vinna ett hemligt paket! Som nybliven mamma till en 6veckors med magknip på kvällarna så är man värd en present, jag skulle därför helt sonika behålla den själv 🙂
  Enjoy candles skulle vara mysigt på natten när en vaknar för att amma, men lite väldoft i någon form skulle inte heller sitta fel.

 20. Min tvättgalna herre i hemmet skulle jag gärna förse med lite härliga linnevatten från washologi, lavendel-mjukmedel från durance och ett härligt doftljus från Voluspa i hans favoritdoft ”crisp champagne” <3 Jag är så stolt över honom som hinner med ett heltidsjobb, heltidsstudier OCH dessutom hinner hänga i tvättstugan dygnet runt på något konstigt vänster haha.. Följer på IG och nyhetsbrev 🙂

  /Julia T

 21. Voluspa – Flora di mare -bara namnet doftar ju så ljuvligt att man bara dör. Jag ser mig själv sittande på uteservering i nån liten italiensk kuststad. En ljummen kvällsbris skulle föra min huds doft av Flora di mare mellan borden och jag skulle känna mig som den lyxigaste och vackraste kvinnan i världen. haha, cheesy, men där har ni vad namnet Voluspa- Flora di mare satte igång i mig. 😉

 22. Åh, vilken fin tävling! Eftersom jag precis upptäckt – och förälskat mig i – produkterna från Maison Belle, så är det sånt som står högst på önskelistan just nu! Till vem? Mig själv såklart 🙂 Nyhetsbrev är jag såklart uppsignad på!

 23. Åh! Från webbshoppen skulle jag välja Voluspas Saijo Persimmon mest bara för att jag i över ett år gått och fingrat på den, doftat, tittat och vänt.. Njutit av den alldeles uuundebara doften och känslan jag får av den.. och varje gång har jag även ställt tillbaka den och lovat mig själv att EN dag ska jag tillåta mig själv lyxen med ett sånt fantastiskt doftljus. Men inte idag, har jag sagt.
  Åh, vad det hade lyst upp (!) min vardag!

  Gillat AgnesAmelia på instagram.

 24. Skulle gärna vilja vinna Naturally European Handcreme Ginger Lime till min dotter. Hennes fingrar spricker ofta vintertid! Denna tror jag inte hon provat.

 25. Jag skulle vilja ge en lyxig handkräm ( poggio all’olmo veraprima) och ett Durance doftljus till min gravida lillasyster! Hon är gravid med tvillingar och är vanligtvis aktiv, med tusen järn i elden. Just nu går livet långsamt för henne, hon ska inte föda förrän i sommar men är redan stor och trött. Hon och hennes man har dessutom redan en liten pojke så hon kämpar! Hon älskar doftljus och annan vardagslyx och skulle bli så glad över lite kräm och ljus som luktar mumma.

 26. Jag skulle gärna ha Durance Marseille soap-Rose. Den är en riktig vardagslyxtvål som jag önskar mej!
  Följer på Instagram som @tassen.

 27. Vi flyttar till hus(!!) i slutet av månaden och skulle hemskt gärna dofta-in det med massa sköna produkter från AgnesAmelia. Vi blir precis lika glada för doftpinnar och doftljus som städ- och tvättprodukter!:)

 28. Jag skulle gärna testa någon god doftpinnesort för det har jag aldrig gjort. Skulle ställt dem i hallen för att bli extra glad när jag öppnar dörren efter jobbet. Förlorade min kära mamma efter efter en månads cancer diagnos och jag försöker unna mig saker som tröst. Just nu är köket fullt av tulpanen.

 29. Ååå vad jag gillar mycket hos AgnesAmelia! 🙂
  Jag skulle vilja vinna Enjoy Candles till min fina, fina syster vars hem försvann i en hemsk brand nyligen. Så hemskt och hjärtsnörpande att jag vet inte vad. Jag vill att hon ska kunna njuta av vackra ljus utan att behöva vara rädd för att det ska börja brinna igen. Ett hem ska vara ens borg sägs det, och med Enjoy Candles skulle hon kunna få den mysiga känslan av levande ljus utan att behöva oroa sig för att hemmet ska försvinna ännu en gång, utan istället tryggt kunna njuta. Håller tummarna för hennes skull!! Det är hon värd efter allt kämpande 🙂

 30. Om jag har turen på min sida så hade jag velat ge dessa doftpinnar: http://www.agnesamelia.se/sv/articles/2.109.3467/voluspa-crisp-champagne till min fina väninna som tyvärr aldrig har kunnat njuta av Voluspas ljus hemma då hennes allergiska son tyvärr inte klarar av röken/soten från något ljus alls. Så därför hade jag velat ge henne denna gåva så även hon får lite vardagslyx i form av doft för enligt mig finns det få saker som slår att komma hem till ett väldoftande hem, det inger ett lugn och en harmoni.
  Jag gillar sedan tidigare AgnesAmelia på både FB och IG 🙂
  Kram Anna Pernryd

 31. Jag gillar på FB:)
  Jag skulle vilja ge K. Lundqvist – Love Edition – doftpinnar till min underbara hippiesvägerska för att hon alltid finns där och ställer upp oavsett om det gäller skratt, gråt eller alfapet.

 32. Åh jag skulle vilja vinna några spa produkter, bland annat bodyscrub och bjuda hem några vänner för hemmaspa. Jag har en bastu nere i källaren, så lite lyxiga produkter till oss alla och sedan sitta i bastun och njuta av något gott och dricka. för och pigga upp mig själv och mina vänner nu när vinterhuden ska gå mot våren 😄

 33. Hade så gärna gett bort ett paket med tvättmedel, mjukmedel och linnevatten från Washologi till min mamma. Märket står för ett koncept och en grundtanke jag vet att hon uppskattar. Hon ställer upp på mig och uppmuntrar med resor, blommor och kärlek för att få mig att må bättre trots min sjukdom. Jag hade inte fixat det utan hennes stöd!

 34. Jag hade gärna velat vinna ett doftljus från Voluspa (kanske Baltic Ambre) till min dotter. Älskar henne över allt annat, hon har verkligen hjärtat på rätta stället och har hjälpt mig ett flertal gånger när jag inte kunnat eller orkat med.
  Hon älskar doftljus och fina burkar, så jag gissar att ett ljus från Voluspa skulle göra henne riktigt glad! <3

 35. Min mamma har vid 50+ blivit varslad från sitt jobb pga nedskärningar. Mamma tar det med ro även om hon är orolig för att hon inte kommer lyckas ta sig ut på arbetsmarknaden igen. Häromdagen sa hon med ett skratt att ”jag har iaf ett skinande rent hem, för jag har ju inget annat för mig än att städa på dagarna”.

  Så jag hade velat ge henne väldoftande allrengöring. Det gör ju städningen lite roligare och lite lyxigare.

  Jag gillar AgnesAmelia på Facebook.

 36. Ensamstående och sjukskriven tonårsmamma som hoppas vinna till sig själv.
  Helt enkelt för att pengarna inte räcker till lyx i vardagen…
  Ett doftljus från Voluspa står högst upp på min önskelista då jag snart fyller år 😉

  Gillar sedan länge på facebook <3

 37. eJag är supernyfiken på Washologis linnevatten, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken doft. Hade varit helt fantastiskt att få testa deras presentask med linnevatten. För att vara helt ärlig hade jag hoppat av lycka av vilken av deras väldoftande produkter som helst!

 38. Jag skulle gilla att ge något fint till min kära mamma. T ex ett underbart doftljus från Voluspa, saijo persimonn. det skulle hon verkligen uppskatta.
  Gillar redan Agnes Amelia på fb, Åsa Olsson

 39. NATURALLY EUROPEAN HANDCREAM MILK COTTON låter precis som vad min mammas fnösketorra händer skulle behöva! Hon skulle få den av mig så att hon blir mindre vass 😉

  Gillar redan på fb som Paola Allegrini

 40. Jag skulle vilja vinna Washologis linnevatten bomullsblomma till mig själv. Har hört mycket om det där linnevattnet att det ska dofta fantastiskt och jag skulle behöva testa spraya det på sängmadrassen och se om den unkna doften försvann. Köpte en begagnad säng att ställa bredvid min lilla så pojkvännen skulle bli nöjd men den ger ifrån sig unkna dofter ibland tyvärr. Har en hund som älskar att ligga i sängen med så den känns inte alltid så fräsch. Men med lite linnevatten kanske den skulle kännas fräschare, om inte dofta bättre iaf 😉

  Gillar på fb, Linda Nyberg

 41. SV: Gillar på facebook.

  Jag skulle lätt välja ett av Voluspa ljusen eller en doftspridare / ljus från K. Lundqvist stockholm. Att ha jobbat med 4:a jobb de senaste månaderna gör att jag börjar känna mig slut och att jag nu börjar på nytt jobb 1:a Mars gör att jag vill vinna till mig själv och faktiskt skämma bort mig själv med något som doftar fantastiskt!

 42. Önskar mig väldoft i hallen, så att när jag kommer hem från jobbet bara kan njuta och bli glad, att ställa doftpinnar eller ljus på hallbänken gör livet toppen! Gillar AgnesAmelia på facebook.

 43. Till mitt sovrum skulle mannen vilja ha (eller så var det kanske jag själv) Voluspas doftpinnar med doften Champagne Rose.

 44. Jag skulle vilja önska mjukmedel cotton flower, tvättmedel coton flower och lavendel samt diskmedlet mint 🙂 jag önskar till mig själv faktiskt för jag kommit igång med träning och diet 🙂
  gillat på fb, instagram och nyhetsbrev

 45. Jag skulle inte tacka nej till doftpinnar.. jag blir mamma i början av april och jag har mina aningar om att städa, det lär jag nog knappast prioritera på ett bra tag. Likaså kan nog min kropp behöva lite hemma-spa behandlingar så såna varor skulle jag inte tacka nej till heller! Dessutom såg jag att de har babyfiltar i kashmir, det förtjänar lillskrutten absolut!

  Gillar AgnesAmelia på instagram med namn lena.ede

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *