Att ha blivit grundligt bortskämd.

 

3V6A7890

 
 

Igår var det som bekant alla hjärtans dag, och jag blev så himla bortskämd av pojkarna i mitt liv!

Den här stod och väntade på köksbänken från Buse (jag tror dock han kan ha fått viss hjälp i detta) och jag blev så glad att jag nästan gjorde en liten dans där i köket, för det är en ljusstake jag velat ha sen Love Warriors släppte den. Antingen så älskar man nog den eller så tycker man att den är fruktansvärd,

jag tillhör då den första kategorin. Älskar den.

 
 

mahg

 
 

Mahatma Gandhi i sandsten!

Han är fantastisk.

Och 10% av all försäljning av dom här (och de andra i samma serie) går till Malala-fonden, vilket jag tycker är fint. Mannen förstod inte riktigt min förtjusning över Mahatma-ljusstaken men blev glad över att jag blev glad.

 
 

3V6A7904

 
 

Och så fick jag den här!

Älskar ju det jag har i samma serie, det som det står LOVER på, och tar aldrig av det så nu fick jag ett med WARRIOR på och det är precis lika fint om ni frågar mig.

Så nu skramlar dom tillsammans på min handled; lover & warrior.

(Också från LoveWarriors såklart)

 
 

3V6A8078

anastasia

 
 

Och som om det inte var nog med armband och Mahatma så fick jag också världens bästa tillskott till sminklådan! Ett par penslar från Sigma, och en DipBrow-pomade från Anastasia som till och med är snäppet bättre än den där pennan från samma märke som jag tjatar om. Åh, ögonbryns-saker!

Får. inte. nog.

 
 

3V6A8101

3V6A8112

 
 

Och mannen blev såklart också uppvaktad!

Förutom middagen på kvällen pysslade jag om honom så mycket jag kunde under dagen eftersom han fått småkillarnas dunderförkylning, så jag gjorde kopp efter kopp av varm choklad med grädde (och en skvätt rom och en skvätt honung); gjord med kärlek och choklad från Chokladfabriken.

Men det där fick jag alltså, så himla fina paket av de jag älskar mest i hela världen.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha blivit grundligt bortskämd.

  1. Åh så fina och kärleksfulla presenter. De bästa av allt är att ge till någon som verkligen uppskattar de, den bästa känslan.

  2. Underbart härlig ljusstake!
    Emma skulle du inte kunna skriva mer om hur det är att ha en aupair och hur ni gick tillväga rent formellt? Förutom att man får ett kulturellt utbyte och lära känna en ny ”familjemedlem” så kostar det ju lite också, vad ska man räkna med? Är själv en mindre egenföretagare med liten på väg och ett storasyskon som kikar på alternativ när livspusslet måste lösa sig helt enkelt!

    1. Vi gick genom en agentur, du får absolut bäst hjälp via en sådan. Kostnaden är minst 3500 kr i månaden (räkna med plus sociala avgifter och så vidare, av de pengarna du ger ska du dra skatt men du ska även betala sociala avgifter on top) men vi betalar lite mer än så, det bestämmer man själv. Du ska betala för en språkkurs åt au pairen, för läromedel, mat och husrum och hon eller han får arbeta max 25 h i veckan. Au Pairen ska behandlas som en familjemedlem vilket även innebär att du förväntas betala för hans eller henens resa till exempel, om ni ska åka utomlands. Finns massor av agenturer, till exempel: https://energyaupair.se eller http://www.aupair.se och där hittar du en himla massa ”praktisk” info 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.