Att bli mjuk på handen (i samarbete med The Body Shop).

 

3V6A7954

 
 

I samarbete med The Body Shop fick jag hem en så himla snygg handcreme häromdagen, deras bästsäljare Hemp Hand Protector.

Den finns nämligen ute nu i en limiterad upplaga, designad av gatukonstnären EINE, och för varje såld förpackning går 20 kronor till The Body Shop Foundation som är en välgörenhetsstiftelse som nu har som mål att samla in 300 000 pund att ge åt ideella organisationer över hela världen. Hur dina 20 kr fördelas bestämmer du som kund själv, antingen skydda och berika planeten, skydda och berika hav och marinliv eller skydda och berika djur och människor.

Så himla bra när nåt både gör gott och är gott.

 
 

bs

 
 

Handcremen kommen som sagt i en vrålsnygg förpackning som gärna får ligga framme om ni frågar mig. Den känns fet och mjukgörande vilket jag tycker kan behövas i sånt här väder, särskilt mina knogar blir så lätt torra när jag varit ute och då vill jag gärna ha något som inte bara försvinner på en gång.

 
 

3V6A7971

 
 

Hemp Hand Protector är alltså gjord med hampfröolja från ett franskt Community Trade-kooperativ, och som ni kanske redan vet är hampa en av de äldsta grödorna i världen och behöver till exempel inga bekämpningsmedel och har andra bra egenskaper som gynnar miljön.

Men ja, Hemp Hand Protector finns alltså ute nu i en limiterad upplaga. Mer info finns i Body Shops butiker, eller HÄR.

En mjukgörare som gör skillnad.

 

Rekommenderade inlägg