Att minsann ha startat!

 

3V6A8964

 
 

Ja, ser ni?!

Nu är det äntligen på gång att bli ordning på det där golvet i köket! Killarna plastade in sig där i några timmar idag och slipade och slipade och slipade lite till och la på en primer – så nu ska bara ett lager primer till på och sen är golvet redo att bli precis sådär som jag hade tänkt mig.

Hur hade jag tänkt mig då?

Det får bli en surprise. Men jag kan berätta att färgen köpte jag typ en vecka efter vi flyttade in, och den har sen dess stått och fullkomligt trånat efter den här stunden.

 
 

3V6A8950 (1)

 
 

Så nu är det lite o-ordning.

Köksmöblerna står i stora hallen, och Noah får jag mata i vardagsrummet (att mata bebis på en tjock matta är inte en höjdare)  och listerna från köksinredningen står lutade mot väggarna här och där. Men så är det ju. Vill man ha det fint får man först leva i kaos, slipdamm och temporära lösningar.

Det kommer nog gå fort i vilket fall.

 
 

3V6A8955

 
 

Så idag har jag intagit vardagsrummet och gjort det till min arbetscentral;

jag sitter annars ofta i köket för att vara nära Noah även när jag jobbar (annars kan jag ju alltid gå ut i kontoret) men nu blev det alltså vardagsrummet idag. Går ju fint det också. Soffan är mjuk och jag har obegränsat med Noah i synfältet och man kan ha ett stycke sällskapssjuk Haggis i knäet om man vill, och det vill man ju. Och så kan man med förtjusning få reda på att de där mattorna Jenny och jag köpte in på Furniture & Light-mässan (ja jag säger vi, ha ha, för jag var i högsta grad ansvarig) är på väg in till butiken, vilket innebär att vi snart har en ny vardagsrumsmatta på väg (den här). Det var just den som fick mig att tvärnita där i mässgången och släpa Jenny efter mig som en vante. Och de andra också. Åh.

Så det är roliga tider på gång nu! Ett kök som ä n t l i g e n verkar bli helt, ett hundra procent, färdigt och lite nya textilier som jag tror kan vårlyfta hela vardagsrummet.

Bästa.

 

3 kommentarer till “Att minsann ha startat!

  1. Det kommer att bli så fint sen! 🙂 Undrar var ni köpt korgen som ni har leksaker i. Tror att det är leksaker iaf… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg