Att vara ett steg närmare ett köksgolv!

 

3V6A8979

3V6A8982

 
 

Jamen ser ni!

Nu förstår ni kanske vad vi håller på med där ute i köket. Det ska bli rutigt minsann! Jag visste att jag ville ha det rutigt så snart vi bestämde vilket kök vi skulle ha, och sen spenderade jag lång tid med att försöka hitta den PERFEKTA färgen till båda rutorna och efter att färgerna har fått stå i nästan ett halvår är det nu alltså snart klart.

Stackars S har legat på knä där ute och tejpat i timmar, men i skrivande stund så lägger han det sista lagret färg på kontrastrutorna och drar av tejpen efter hand och det blir SÅ fint. Perfekt stora rutor (det är ju en vetenskap i sig själv det där, hur stora dom ska va), perfekta färger och helt enkelt precis sådär som jag hade målat upp i huvudet att det skulle va.

Lyckan alltså, när en tanke äntligen ros i hamn.

 

6 kommentarer till “Att vara ett steg närmare ett köksgolv!

  1. Så snyggt det kommer bli! Jag har rutigt golv i hallen och jag bara älskar det! Köket är fortfarande en icke-plats dvs vi har inte ens kunnat bestämma oss för hur vi vill ha det. Många tankar finns det dock.

  2. Vill också ha! MEEEEN vad gör man med de fula, ringliga sprickorna mellan plankorna? De är ju jättefula? Det tycker såklart inte du, men du har ju jättetrasiga jeans också ( det må vara jätteinne, men urfult likväl).

    1. Wow Kerstin, du är verkligen otrevlig. Om du nu inte vill ha springor i ditt golv, vilket är själva grejen med brädgolv, så rekommenderar jag att du lägger ett slätt plastgolv. Men det är ju P L A S T och avskyvärt och under all kritik och vad vi nu fått höra här inne från dig innan. Så här är det; du MÅSTE börja sortera dina tankar innan du skriver. Vi har länge låtit dig och dina kommentarer, som ofta går över gränsen för vad som är socialt accepterat, hållas här inne – ärligt talat för att dom många gånger får oss att skratta rakt ut, även om det säkert inte alls var din avsikt. Men om du fortsätter i den här andan kommer vi på Elsas vara tvungna att ta till åtgärder som gör att du får ventilera dina åsikter någon annanstans. Jag hoppas att du förstår (= sagt mest av artighet). Vi är ansvariga även för innehållet på den här portalen vilket innefattar även kommentarsfälten, och dina kommentarer kan vi inte stå för.

      Så i framtiden får du försöka ha lite mer tur när du sorterar ut vad från dina tankar som skall skrivas ner och lämnas här för oss, och alla andra, att läsa – annars ser jag fram emot att inte läsa dom här överhuvudtaget nåt mer.

      Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg