Att ha fredag och start på helg minsann!

 
3V6A7414

3V6A7459

hbr
 
 

Ä N T L I G E N fredag och äntligen start på helgen och jag ska försöka att spendera några dagar i viloläge för min rygg vägrar helt enkelt bli bättre, och då hjälper det inte att lyfta barn och flytta möbler. Då är det vila som gäller. Punkt.

Annars har jag verkligen inga ord idag verkar det som, jag har stirrat på den här skärmen hur länge som helst nu och klippt med ögonfransarna och med tom blick försökt komma på någonting att skriva; men det är helt enkelt så att jag har lite för ont i ryggen och har ett lite för händelsefattig liv just nu för att ha sådär himla mycket att skriva om, helt enkelt. Och så får det va, man kan ju inte alltid ha äventyr och spänning och allt det där.

Så nu tar jag och min rygg fredag och koncentrerar oss på att bli raka, glada och o-ömma.

Blir fint, det.

 

16 kommentarer till “Att ha fredag och start på helg minsann!

  1. Fina bilder, söta hundar! ♥
    Vila du din rygg! Så väntar jag på bilder på köksgolvet… 🙂
    Ha en fin helg! ♥

  2. Ja passa på att vila du!

    Undrar om man blir mer noga med sina tak och inredning på hög höjd och ljussättning om man är liksom kroniskt sjuk och sängliggande längre perioder? Alltså ännu mer än dig. Ja jag tycker självklart att det är tillräckligt synd om dig såklart.

    Ta du helg med gott samvete.

    1. Ha ha jag är ju inte sängliggande så ofta även om jag ibland behöver lyssna på kroppen och ligga några timmar i stöten i 2-3 dagar, så det kan jag tyvärr inte svara på. Men de som är sängliggande och kroniskt sjuka har nog annat att tänka på än hur taket ser ut, tänker jag? Eller så blir det viktigt.

      1. Nä..fniss…det kanske är svårt för dig att svara på. Men det dök liksom upp som en tanke i mitt huvud när jag föreställde mig att du låg där på rygg en hel helg och…ja…vad tokigt att jag skrev det…men det ger inredning ett helt nytt perspektiv. Så tänkte jag.

  3. Får väl bli en 1.20 cm säng till den donnan när hon växt klart👍🏻 jag trängs varje natt med två ridgebacks a 40 kilo. Kärlek men trångt.

  4. Hej Emma!

    Vi ska göra om våra barns sovrum. Pojken är 9 och flickan 5. De har varsitt stort rum med högt i tak. I killens rum funderar jag på kalklitir Emma eller Leo och i tjejens rum dem du har i buses nr 60 men hon önskar lite mer rosa. Har du ngt förslag?

    Krya krya o trevlig helg!

    1. Hmmm HUR rosa? Det finns ju Klaklitirs Rose eller Lauthentique nummer 68 Pionen till exempel eller 41 Roos men det kanske inte är så rosa hon vill ha?

        1. Jag har tyvärr inte sett alla uppmålade :S Jag är ju inte så rosa av mig, så hade det varit jag hade jag gått för en mer dämpad, smutsrosa liksom än riktigt r-o-s-a. Men om tjejen vill ha riktigt rosa så tycker jag antingen Kalkliters, eller den som heter Roos från Lauthentique 🙂

  5. Alltså, allvarligt talat, hundar i sängen får mig att rysa. Jag blir äcklad helt enkelt. Älskar hundar och vill gärna ha en själv men inte i sängen. Hur gör ni när ni vill ”mysa” med er käresta? Ligger hundarna i sängen då med? Eller, hemska tanke, sitter jämte och tittar på!? En kompis sa till mig att -har du hund i sängen behöver du inga preventivmedel för det blir inget ”åka” av ändå…
    Ha dé! Kram Carina

    1. Ha ha ha mitt sexliv håller jag utanför bloggen, du får skapa dig vilka bilder du vill i ditt eget huvud om du nu tycker det är intressant 😉
      Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg