Att ha en fortsatt utredning idag.

 

3V6A8658

 
 

Nä, stackars Haggis har fortfarande ont så nu blir det Malmö idag istället med en förhoppning om inte alltför lång väntetid på akuten. Ja, ja. Huvudsaken är att hon blir bra.

Här hemma väntar vi på S och delarna till min nya lampa till köket (ovanför fönstret ska den vara, de över bordet ska vara kvar), jag beundrar ännu köksgolvet och försöker planera tiden så att vi kommer iväg till Malmö och tillbaka till att företagsposten kommer så jag inte missar den leveransen vilket vore inte så himla lajbans då jag väntar på saker som ska fotograferas och det brukar komma i otympliga paket som är svåra att hämta ut själv.

Men då blir det en sån tisdag idag alltså,

med hundortopedsbesök, företagspostväntan och en handyman-byggd kökslampa.

Funkar ju, det också.

8 kommentarer till “Att ha en fortsatt utredning idag.

  1. Åh.. Massa kärlek till lilla Haggis! Min ena whippet fick också akutont i benet en gång och vi visste inte vad det var och det hittades inget men hon hoppade på tre ben i 2 dagar… Sen var allt som vanligt igen. Kan ju hoppas att det löser sig lika lätt <3

  2. Ååå massor av hålla tummarna för söt Haggis …. Du har en fantastisk förmåga att skriva om era hundar och deras personligheter och beteende mot varandra , jag skrattar så när jag ser allt framför mig 😂 älskade hundar kramis

  3. Var till vet med min cockerspaniel förra veckan i två Tim de sövde o röntgade hans vä framben stod rakt ut åt sidan, muskelskada fick värktabletter och inflammationsdämpande får ta det lungt inte hoppa eller vara lös men nu är han bättre, så himla oroligt han är 1,5 år de blir ju som ens barn och kan inte säga något men hela hunden är ju inte som vanligt ,bara att åka så fort som möjligt.
    Du ska se att Haggis oxå blir frisk igen de läker när de inte är så gamla.
    Lycka till yvonne g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg