Att kunna rengöra dubbelt upp!

 

3V6A9183 (3) copy

 

Ni som hängt med ett tag vet att jag testat både The Incredible Face Mask och The Incredible Pore Mask i samarbete med MayBeauty tidigare, och deras specialerbjudande till er läsare brukar vara himla populära.

Och nu är det dags för ett dundererbjudande!

Eller vad sägs om båda ansiktsmaskerna till ett paketpris?

 

mb2

3V6A55381

 

The Incredible Face Mask är en svart, nästan tjäraktig, mask som man lägger på rengjord och torr hud med en pensel och sen låter torka till en stel, gummiliknande massa. När den stelnat lyfter man den av huden (den lossnar liksom i ett långt, segt stycke) och i och med det tar man även med sig en himla massa snusk på vägen; som pormaskar och annat man helst inte vill ha kvar.

 

mb1

 

Och så The Incredible Pore Mask som är en lermask och som fungerar mer som ”vanliga” ansiktsmasker; man lägger den på rengjord hud, låter den torka, sköljer av med ljummet vatten och baddar huden torr med en handduk.

Den här masken var min absoluta favorit eftersom den typen av lugnande lera är precis vad min hud behöver, framförallt i t-zonen. Den mattar ner feta partier och lindrar talgproduktionen och känns skön att göra ungefär 2 gånger i veckan tycker jag som lätt får fet hud.

Och nu får ni alltså, i samarbete med MayBeauty, ett riktigt bra paketpris på båda maskerna – med 30% rabatt. Det finns två olika paket att välja mellan, mer om det och hur du beställer kan du läsa HÄR. Se till att koden frumasker är aktiverad, så dras rabatten i kassan.

Dubbelt upp, med andra ord!

 

Rekommenderade inlägg