Att ha hem i kvällsljus.

 

3V6A9617

 
 

Såhär såg det ut igår när mörkret hade lagt sig över huset (och samtliga hundar minus en var ute på rastning – vi är ju 7 hundar och 4 vuxna just nu).

Där ser ni även den nya mattan! Älskar den där, och så glad att den äntligen kommit och att det var en sån som man inte behövde vänta på tills i höst, trots att den fanns på en mässa (mattan finns här). Och så den ljuvliga buketten som jag fick ihop   efter att ha länsat snittavdelningen på blomsterbutiken på gågatan – både jag och Nicole fick nåt vilt i blicken när vi såg att det fanns både vaxliknande, knytnävsstora rosor och franska tulpaner och en himla massa annat vackert att välja bland.

 
 

3V6A9612 (1)

 
 

Ja, ni ser ju.

Gigant.

 
 

3V6A9623

 
 

Och jovisst –

lite nya kuddar i våriga färger också. Ni minns säkert att jag skrev om dom innan, de vi hittade på Formex? Nu är dom alltså här (och här) och livar upp soffan och skvallrar och varmare väder.

 
 

3V6A9621

 
 

Och där i fåtöljen den hund som är kvar inne och trotsar kvällskylan; Tooka.

Och nu ska vi äta frukost här hemma, mannen ska snart iväg på jour och ett stycke Noah ska ha frukost och klättra runt i vardagsrummet.

Hoppas ni får en fin lördag, vänner!

Tittar in snart igen.

 

11 kommentarer till “Att ha hem i kvällsljus.

 1. Fint ni har det! Ska bara påminna om att du utlovade ett inlägg om Drama-Haggis besök på djursjukhuset 😉

  1. Jag ska ta tag i att skriva det så snart jag har möjlighet att sitta ner. Den typen av inlägg tar ju längre tid att skriva och är inget jag kan göra med Noah på armen, så det kommer när jag har möjlighet helt enkelt 🙂

  1. Ja hon säger till när hon behöver gå ut 🙂 Och skulle det hända en olycka (vilket det inte gjort på nog en månad, hon är fantastiskt duktig) så kissar hon alltid på dörrmattan innanför dörren. Perfekt 🙂

 2. Hej, super tjusigt! Är redo att trycka på ”köp-knappen” för mattan men är lite osäker på vilken färg den eg är, kan du beskriva dem lite?

  Konstig fråga kanske men jag hittar ingen bild på Modesto heller där det framkommer tydligare.

  Tack på förhand!
  Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg