Att ha en liten kökstitt på kvällen.

 

3V6A9594

 
 

Vet ni?

Nu är nog köket nästan favoritrummet i huset.

Nu när golvet är klart, allt är på plats och till och med den där lampan jag tjatat om ovanför fönstret har nu blivit tillverkad och sitter precis där den ska och är fin. Ni ska få se den, såklart. Ska bara bli lite bättre fotoljus för det.

Men såhär ser det alltså ut i vårt kök ikväll.

(Köket köpte vi via min hantverkare av ett köksföretag i Malmö och där man kunde designa luckor och allt själv – så det finns liksom inga ”färdiga” lösningar vilket jag tyckte var så kul, jag kunde skissa upp hur jag ville att luckan skulle se ut, exakt vilken färgkod, vilken matthet och sådär och sen sätta ihop det precis anpassat efter oss).

 
 

3V6A9584

3V6A9605

3V6A9588

 
 

Överallt står blommor från förra veckan; dom börjar bli lite ledsna i kanterna men håller sig ganska fint ändå tycker jag allt. Är ju så himla lyxigt med färska blommor i rummen, med ens höjs hemtrevnaden ett snäpp bara av det. Även om jag nog kom hem med för många, men vad skulle man göra när det fanns så många fina och dessutom till riktigt bra pris?

 
 

3V6A9601

 
 

Yes, det var en liten kvälls-titt i köket, det!

Kom precis på när jag ser den sista bilden att jag är ju inte alls klar med köket – det ska ju upp en kökshylsa vi hade i Lutande Huset också, ja. Den ska målas och upp, så det får jag ta tag i när jag har lite tid över. Men som sagt; tidig kväll skulle jag ta idag och imorgon kommer den utlovade historien om Haggis på djursjukhuset (som jag känner har blivit så vansinnigt hype:ad nu att jag får lite prestationsångest ha ha).

Fin kväll, allihop!

 

11 kommentarer till “Att ha en liten kökstitt på kvällen.

 1. Go kväll!
  Verkligen en så hemtrevlig känsla i ert kök 🙂
  I vårt blir det en liiiiten uppdatering i vårt då jag nu tagit tag i det där ”diket” vid fönstret.
  Det blev en glasskiva till slut, så att sakerna kommer upp och inte bara kikar upp från diket;-)
  Älskar med färska blommor o sitter precis på tåget hem från Köpenhamn, men tyvärr uan blommor.
  Ska ju ända till Kalmar så jag vet inte hur de hade klarat sig tyvärr..
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 2. Så snyggt! Vill också ha en sådan bänk, men tor inte jag får Mr J att vilja göra en sådan.
  Vi har ju tegel som kakel så det skulle vara supersnyggt med betong, tycker jag.
  Kram Helena

 3. Hahahahaha ahhh vad tusan!!! Läste din kommentar om kökshylla efter att jag försökt googla fram vad det kunde vara. Något coolt, trendigt som jag aldrig hört talas om 😂😂😂😂

 4. Så otroligt vackert ni fått det!!!! Blir så sugen att fixa i hemmet när vi kommit hem, mattan fr Modesto väntar och en vacker hängmatta följer med hem från Mexico plus en oljemålning. Ha en skön kväll( eller är väl natt hemmavid) Kramisar

 5. Snyggt Emma! Äskar golvet, vill också ha rutigt golv i köket men eftersom jag har det i hallen så känner jag att nja det bli kanske för mkt. (hallen gränsar in till köket)
  Om du jämför med andra köksföretag, var det mkt dyrare att köpa köket där ni gjorde? Vi har pratat länge om att göra om köket men jag hittar liksom aldrig ngt riktigt bra som jag vill ha.
  Riktigt mysigt kök!

 6. Otroligt fint! Vart kommer köksmöblerna ifrån ?
  Är köksgolvet målat rutigt ? Köksskivan vilken färg ?
  Tack för inspiration o glädje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg