Att blogga för Morrr.

 

3V6A0007

 
 

Idag är jag trött som om någon dragit ner en gardin en aning, men så får det vara ibland och beror förmodligen på alla snoriga bebispussar som Noah med glädje delar ut och som med största sannolikhet är en bakteriehärd utan dess like.

Men jag har hunnit med en hel del idag, bland annat har jag precis skrivit klart ett inlägg åt Morrr. Jag bloggar ju åt dom tre gånger i månaden, och ni som tycker om att läsa om flickorna bör verkligen kika in – för där inne handlar samtliga inlägg om just de där 4 stjärnorna vi har boende här hemma (och så är det en väldigt bra sajt över lag för dig med husdjur). Sidan hittar du HÄR.

Men jag vet att många av er är förvirrade över hur det funkar så jag tänkte förklara lite så det blir lättare:

 
 

morr

 
 

När du har kommit in klickar du på LÄS BLOGGAR (om det nu är det du vill göra) och sen kommer den trixigt biten, I know. Men det finns alltså en liten scrollerfunktion gömd där pilen pekar. Ser du den? Det är den du använder för att kunna scrolla ner bland inläggen. Tyvärr är det inte i dagsläget sorteringsbart på skribent/bloggare, men det vet jag att dom håller på att kika på att försöka lösa.

Hoppas det hjälpte till lite!

Nu ska jag laga en till värmande, gräddig pastarätt åt familjen och ge mig tillåtelse att ta kväll tidigt idag med lite näsdroppar och några magasin jag hittade på Pressbyrån igår och ser fram emot att få bläddra i.

Mmmm, kvällstid.

 

5 kommentarer till “Att blogga för Morrr.

  1. Har följt dig på Morr förut men av någon anledning har det blivit omöjligt att scrolla. Får inte upp de där olika fyrkanterna med bloggförslag ens. Har det blivit regel att man måste registrera sig och logga in först? Den lilla scrollen som du visar i ditt inlägg kommer inte upp på min skärm. Det finns en ”Vanlig” men den fungerar bara delvis och visar bara början på artikeln man är inne och läser på.

  2. nej, d funkar inte alls…. 🙁 hemsk sida 🙁 så himla tråkit! (din sida e jättefin f.ö 🙂 )

    1. Hej Anna. Jag använder Explorer 11 och det funkar inte. Men så gick jag in via Crome istället och då funkar det. Kolla
      om du kan gå in på en annan webbläsare så kanske det funkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg