Att ännu kunna testa gratis.

 

3V6A0144

 
 

Yes, som det står i de klarblå rutorna så kan ni alltså ännu testa Nextory gratis, i samarbete med Nextory, i en hel månad (här)! Den kampanjen rullar fortfarande och det är ett hett tips om ni vill varva ner med en bok men slippa att fysiskt bära runt på en, eller om ni har en bilresa planerad och vill ha något spännande att lyssna på.

Nextory har alltså marknadens största utbud av e- och ljudböcker, vilket öppnar upp en helt ny värld av möjligheter att lyssna eller läsa när du är på språng (och offline! Vilket jag tycker är super till exempel på tåg när nätet är svajigt, eller på flyg). Min nästa bok som jag tänkte försöka läsa på fredag när jag ska sitta på tåg är Avdelning 73 – den verkar gastkramande minst sagt.

 
 

next

 
 

(Sen är det ju inte helt fel att kunna sitta i soffan heller med en saluki under knäna och slölyssna eller bläddra bland titlarna).

Men iallafall;

ni har alltså ännu lite tid på er att testa en månad kostnadsfritt i samarbete med Nextory HÄR. Se till att koden NAGONSFRU är ifylld för att få din månad – det ska den vara om du följer länken men kommer du in från annat håll som glöm inte bort att skriva in den så att du får dina 30 dagar.

Ha en fin läsning.

 

Rekommenderade inlägg