Att ha fått så himla fina tips!

 

2235791

 
 

Idag gick jag ut på Instagram och frågade om någon kunde hjälpa mig med lite tips. Jag ska ju nämligen snart fotografera de vår-nyheter som kommer till Kung Fidolin om någon vecka och behöver en location som jag inte varit på förut, och jag efterlyste ljusa, stora hotell – gärna på Västkusten – med möjlighet att både fota ute och inne (vacker miljö ute och ganska rymligt inne). Jag ville inte ha f ö r amerikanskt/newport, utan mer pastell och punchveranda. Jag har som vanligt en bild i huvudet på hur jag vill att kläderna jag beställt ska fotograferas och de passar liksom in perfekt i den typen av miljö jag försökte beskriva här.

Och vet ni? Jag fick så MÅNGA fina tips, och dessutom en del som jag aldrig hört talas om innan. Så jag tänkte att jag kunde dela med mig av dom här, om ni kanske är på jakt efter lokal till bröllop, vill åka på en romantisk weekend eller bara vill hitta ett nytt smultronställe att besöka? För det här är s å fina ställen.

Here we go:

1. Villa Vanahem på Stenungsön.
2. Villa Sjötorp i Lyckorna (bilden här ovan är från dom).
3. Örenäs Slott i Glumslöv.
4. Strandhotellet i Mellbystrand.
5. Thottska Villan i Strömsholm.
6. Strandflickorna i Lysekil.
7. Strand Arild i Arild.
8. Stora Hotellet Bryggan i Fjällbacka.
9. Strandbaden i Falkenberg.
10. Vitemölla Badhotell på Österlen.
11. Pensionat Styrsö Skäret på Styrsö.
12. Hotel Skansen i Båstad.
13. Hotell Kullaberg i Mölle.
14. Rusthållargården i Arild.
15. Grand Hotell Mölle i Mölle.

Så, där har ni en lista med pärlor! Jag ska också sätta mig och beta av dom för att se vad som kan tänkas fungera med den där bilden jag har i huvudet av toviga barn och fladdriga klänningar. Men först blir det middag här hemma, ett bad och några kapitel ur LasseMajas Detektivbyrå för Buse.

 

6 kommentarer till “Att ha fått så himla fina tips!

  1. Jag såg din fråga men fick helt stopp i hjärnkontoret, skönt du fick så många bra tips!

    Jag funderade lite på skolmuseumet här i Höör för det är väldigt vackert men det är inte så mycket punschveranda men det hade nog kunnat blivit bra bilder ändå. 😉
    Kram

  2. Hammarshus i Kristianstad, ägs av Per Frankenius! Ett slottsliknande hus med fängelsehålor!!

  3. Tack för bra tips! Tack vare det här inlägget släpade jag med mig maken upp till Ljungskile (40 min från Gbg) för Afternoon Tea på Villa Sjötorp idag. Himla charmigt hus och helt underbar utsikt ner över havet. Hunden på stället var världens charmigaste, kom och kollade när en klev in men var väluppfostrad nog att inte göra mer än så, höll sen koll på gästerna i matsalen, mysigt. Oh, även plus för att de har elbils-laddplats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg