Att ha en liten charmknopp.

 

3V6A9838

na

 
 

Alltså denna charmknopp!

Han och jag kommer ha mycket tid i veckan, men idag ska jag iväg till Malmö och fotografera till en hemsida och ta ett snabbt möte om förändringar på en webbshop jag hjälper en kund med. Och ikväll ska jag bjuda hit Banditen på lite goda skaldjur och ha Måndagskväll Extra Allt, för sånt behövs ju också ibland. Inte sant?

 
 

3V6A9838

 
 

Han har fått fyra tänder nu; två uppe och två nere, och han kommer nog bannemig inte vänta så länge med att börja gå för han står redan ganska stadigt i flera sekunder utan att hålla i sig, innan rumpan blir för tung och han sätter sig ner. Men det bästa är ändå att ta sig runt stående kring soffbord, mot möbler, mot väggar – mot allt som går att grabba tag i tillräckligt mycket för att komma i upprätt ställning.

 
 

3V6A9889

 
 

Och att hjälpa till med att packa upp en kudde till storebrors rum är något som man absolut inte behöver be två gånger om!

Men japp;

idag blir det alltså Malmö och skaldjur och en allmän strukturering för att få ihop veckan som nu nyss startat och som redan är smått kaotisk.

 

8 kommentarer till “Att ha en liten charmknopp.

  1. Sicken liten goding.

    Det är så häftigt det där, att få uppleva allting en gång till med andra barnet och njuta av saker. Jag upplevde mig själv som stressad med första gången, allting skulle gå så fort. Nu njuter jag av varje liten fas.

  2. Hoppas du får styrning på allt med hundar, ungar och jobb. Och för guds skull – ta inte ut dig alldeles. Hälsningar från en som vet hur det är att krascha in i väggen… //A-K

  3. Haha helt underbart, han ser alltid så glad ut… underbart =) Lycka till idag och njut ordentligt i kväll… stor kram Mia

  4. The permanent good mood of your small catch is a true happiness for we who read you. You even are true a love of life. Thank you to share all these good moments with your readers. Friendships of France
    Ps : Excuse to me approximate translation of google. My friendships with Nicole of which I am the blog and which I admire in his combat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg