Att ta söndag i lugn & ro.

 

3V6A2350

nj

 
 

Söndag med pojkarna, och den här lilla skrattburken.

Jag ligger fortfarande efter en hel del så jag har varit tvungen att ta några timmar till att jobba tyvärr, men så är det lite med att vara egen och den biten får man ta tillsammans med de andra, mycket roligare bitarna också. Oavsett så har jag hunnit snusa Noah och leka med Buse och måla naglar på sistnämnda – dock inte eldflammor idag (tack och lov) utan en mycket tjusig version med svart botten och ljusaprikosa blommor/strössel som topplack. Aningen enklare. Nu ber han dock om pedikyr också, så jag hoppas innerligt att jag kommer lika enkelt undan där.

 
 

3V6A2448

 
 

Annars är det helt enkelt söndagsmood nu;

får sitta ner i två sekunder och dricka en kopp ingefärsté och pusta ut ett litet tag, Noah sover och Buse leker på rummet och har än så länge inte börjat gasta om den där pedikyren. Så kanske hinner jag ta ett bad också i lugn och ro innan det är dags, och toppa dagens kvällsmat med en bit beroendeframkallande Vienetta (ja jag VET att det är e x t r e m t nittiotal med Vienetta, men snälla testa! Ni kommer inte för ert liv begripa varför ni inte ätit det där på 10 år) och slöbläddra i en tidning innan det är dags för säng.

Ny vecka imorgon, mer tid att hinna ikapp.

Det blir bra, det.

[ jeansen är gamla one teaspoon, och tröjan med den perfekta sommarfärgen hittas här ]

 

4 kommentarer till “Att ta söndag i lugn & ro.

  1. Fördelen med att bjudas hem till föräldrarna på middag (ja bortsett från att man får middag och de tar barnen) är att man ofta får Vienetta som efterrätt. 🙂

    Och nu var det ju det där igen med att jag inte fick titta på foto på Noah, går inget bra för mig. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg