Att ha en matta där också.

 

3V6A9816

 
 

Ja Buses rum har ni ju sett till förbannelse nu för tiden, men jag vet inte om ni sett den nya mattan?

Den valde jag ut samtidigt som vardagsrumsmattan på Light & Fair (nu finns den här) och är den perfekta hitte-på-patchen för egentligen vilket rum som helst, men till Buses rum behövde jag något som låg som slickat på golvet efter månader av att ha försökt rätta till böljande bomullsmattor. Och den här har liksom gummi (eller nåt?) på hela baksidan, så den rubbas inte en millimeter (vilket ja, även vill säga att den är en dröm att dammsuga).

 
 

3V6A9737

nm

 
 

Den mjuka färgskalan passade fint in hos honom också, tycker jag.

På tal om färg så sitter jag just nu med en färgkarta framför mig på köksbordet och funderar på om det inte är dags att måla om något rum? Ni vet ju att jag är ganska så glad för det där med att måla om, och ett helt år med samma färg är nog snudd på rekord faktiskt. Som det ser ut nu är det den stora hallen som kommer råka illa ut och få sig ett nytt lager färg, men vi får se – det där kan alltid ändra sig.

Men det är kul att planera iallafall.

 
 

3V6A7521

 
 

Och så någon som inte hetsar;

en sovande Haggis i Buses säng igår. Lilla fröken farbror.

Men nu är det dags att vakna till här hemma, koka upp vatten till en kopp té och ge sig ut på lagret för att packa! Hej måndag och allt det där ni vet.

 

8 kommentarer till “Att ha en matta där också.

 1. Jag har verkligen kommit in i ett gör om ryck, vet inte om det är allt kliande i fingrarna över att källaren står still som gett upphov till det, men i helgen har jag tagit tag i både våra och sonens sängbord.. satt på dekorplast och slabbat med Annie Sloan (vilket inte så här i efterhand är supersmart att låta barnen vara med på eftersom den torkar så förbenat fort men det finns ju sandpapper :P) och igår beställde jag hem 3 flaskor sprayfärg så nu ska två gamla skalstolar få sig en make over och be skrivbordsstolar till barnen. Varför finns det inte några snygga skrivbordsstolar för barn?!!!! 😀

  Ska bli superspännande att se vad du gör med stora hallen!

 2. Buses rum är verkligen magiskt! Jag har en varandra som skulle behövas måla och inredas… just sayin’ om det kliar för mycket i dina fingrar eller så 😉

 3. Superfint! Luftballongen i turkos, var kan man hitta den? Vet ju att andra färger finns i många webbshoppar och även i butiker här där jag bor. Men just den där i mer turkosblå? Den skulle jag också vilja slå till på😃

  1. Vet du, jag var tvungen att kolla min gamla orderbekräftelse och det står ”grön” men den är inte alls som de andra gröna. Jag tror att detta var en färg som fanns då och nu inte finns längre :S

 4. Busens rum är en dröm! Ljuset som där är i rummet, ljuvligt!

  Jag är också sugen på att måla om eller tapetsera. Får fundera lite på det, vilket rum kanske alla rum? Hahaha

 5. Passar ju perfekt i Buses rum… nu saknas det bara en snygg Fatboy mitt på golvet att kunna krypa upp i och läsa böcker =) kram på dig, Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg