Att vakna upp i Stockholm.

 

3V6A3934

 
 

Igår flög jag ju som bekant till Stockholm för att sorla in podd för Philip Avents Joller Gravid – en hel säsong blev det (som kommer starta nu i mars så man behöver inte vänta så länge om man vill lyssna). Och det var ju inte bara jag! Caroline hade jag med mig (ingen blogg), Frida (här), Nino (här), Gela (här) och Annika (här) som dock inte fastnade på en enda bild av någon anledning? Kanske för att jag faktiskt satt i ett inspelningsbås typ hela tiden och inte hade en chans att fota.

 
 

3V6A3940 (1)

3V6A3941

3V6A3952

 
 

Och där sitter jag – som ett riktigt nyhetsankare!

Det är riktigt kul att göra podd, särskilt när man får välja gäster själv och kan prata mer obehindrat eftersom man vet hur personen på andra sidan bordet är.

 
 

3V6A3960

 
 

Nini lånade min kamera när jag satt inne och spelade in.

Hej Nino!

 
 

3V6A3962

 
 

Och tillslut var vi klara och alla åkte hem –

utom jag som stannade kvar här i Stockholm för jag har två avsnitt kvar att spela in. Idag kommer Agneta (här) och min bästa Carl-Otto och SEN ska jag få flyga hem igen. Inte för att det gick någon nöd på mig, jag vandrade lite i gamla kvarter och handlade nåt till pojkarna, köpte en parfym, hade ett kort möte, åt en middag och har sen sovit gott och väntar nu på hotellfrukost. Och det är ju inte fy skam menar jag.

Men idag är det alltså lite mer inspelning kvar, sen styr jag kosan hem igen och snusar bebis och kramar Buse.

Hoppas ni får den bästa tisdagen.

 

3 kommentarer till “Att vakna upp i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg