Att bara har ögonblick ur vardagen.

 

3V6A3841 (1)

3V6A3858 (1)

 
 

Ibland är kanske ögonblicksbilder det allra finaste kan jag tycka –

sånt som inte är så arrangerat eller gjort, utan mer är fångade så som det faktiskt såg ut just precis i den sekunden. Här är två från idag; ett på bröderna (Buse är såklart KUNG över alla här) och ett på Tant som stannat mitt i en tanke i vardagsrummet och på något vis kopplat bort omvärlden en liten stund, sådär som man själv kan göra när man har lite för mycket och måste stanna upp för att komma på vad det egentligen var man var på väg att göra.

Två bilder från en vanlig onsdag.

 

3 kommentarer till “Att bara har ögonblick ur vardagen.

  1. För mig är det dom bilderna som gör att jag minns.
    Det fina, det tillrättalagda och det stylade är kul att titta på och kul att ta men det är ögonblicksbilderna som är go’a.

  2. Så sant Emma…och bilden på Tant talar till mig..så vacker Hon Är Där i ögonblicket…och precis det där Du beskriver om att ”vad var det nu” eller ”bortkopplad för en stund pga trafikstockning i nervbanorna i hjärnan”, känns väl igen här i mitt huvud och situation.
    Önskar Er en skön och fin Påskhelg!
    Varma kramar från Ninni.

  3. Hahha fina Tant..jo så är det ibland..hon står lika fint som min kisse som är 17 år 🙂 med benen lite utåtvinklade, tycker det är så vackert <3 som att de parerar sina lite stelare kroppar med grace 🙂
    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg