Att vara h e m m a igen.

 

3V6A5948

 
 

Åh, hemma igen!

Och ni minns kanske att jag sa att jag målade den där hallen innan jag åkte? Jag gjorde ju det. Och det var så kul att komma hem och se den igen och att den var precis lika fin som jag mindes den när jag åkte, och att färgen blev precis som jag ville. Nu när jag var uppe hos Jenny sist så passade jag på att titta på lite större färgprover och tog kort på kulörnumret med mobilen så att jag skulle ha det sen när det blev dags att måla, och just den här var en av mina absoluta favoriter som jag helt enkelt inte kunde vänta med att få upp.

 
 

rum

 
 

Nu kommer jag vara lite taskig och inte bjuda på mer än det här,

men jag hann ju aldrig ta några helhetsbilder på det färdiga resultatet innan jag åkte. Men det är en perfekt stålgrå färg, väldigt ”mäklarchic” om ni förstår vad jag menar. Nummer 89 Brandting från Lauthentique, minsann! Men ja, ni får ju se helhetsbilder alldeles snart.

Men nu ska jag upp och sätta igång med att slutföra det här med mars, så det kan bli lite lugn och ro sen.

Bara sista, sista biten nu.

 

5 kommentarer till “Att vara h e m m a igen.

 1. Jag vet att du säkert får betalt för annonser och det är helt okej för mig. Mer än okej. Du är värd allt du får. Men. Den annonsen från Lindex som var nu på morgonen var helt värdelös. Den täckte exakt hela skärmen på mobilen och gick inte att swipa bort trots flera ihärdiga försök. De mindre som har varit förut (från Lindex) är också lite irriterande men denna var sämst.
  Förutom det klagomålet har jag bara beröm till dig. Din blogg är den allra första jag läser varje dag. Den är varm, mysig, inbjudande och rolig. Och så tar du fantastiska bilder och delar med dig alldeles lagom och inspirerar med allt från kläder till heminredning. Du är bäst!
  Kram från en trogen läsare

 2. Vad härligt att det blev lika bra som du tänkte! 🙂 sedan har jag tyvärr ett klagomål; jag kan inte längre läsa den mobila versionen av bloggen (gäller alla som tillhör Elsas entourage) 🙁 det kommer upp en annons från Lindex som man ska swipa bort men hur jag än gör så lyckas jag inte… dessutom får man bara ett försök på sig att göra det, sedan måste jag ladda om sidan för att försöka igen. kika gärna på om ni kan göra något åt saken <3 ps. hur går det med läkningen för Haggis?

  1. Jag veeeet, vi har sagt åt dom så den ska försvinna nu hoppas jag <3 Haggis röntgades om i förra veckan och hade läkt perfekt så hon anses nu vara "frisk".

 3. Jag vill också måla om! Nu måste jag ta tag i köket! Har hittat golvet och nu ska jag nog våga gå loss med färgvalet på väggen också. 🙂
  Du inspirerar, som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg