Att ha skönheten på plats!

 

INLÄGG I SAMARBETE MED ELECTROLUX

3V6A5667

 
 

Där har ni den; skönheten!

Den nya maskinen från Electrolux som jag ska få vara testperson för ett par veckor framöver. Snacka om ära (och inte minst är det ju grymt praktiskt att få använda en såshär dundermaskin ett tag, det ska vi ju inte sticka under stol med).

Nu har jag kunnat testköra den i cirka en vecka och det som jag tycker är a b s o l u t coolast är att den har en ångfunktion! Det var alltså SÅ jag skulle kunna tvätta mina silkesblusar (klumpen i magen försvann ganska snabbt när jag förstod det kan jag säga) – den har ett program som liksom ångar kläderna, som på en kemtvätt, med naturlig ånga. Och ja; skrynklor försvinner då också. Ho hooo, ni förstår ju.

 
 

elux

 
 

Annat som jag tycker är grymt är ”vardagstvättandet” –

den har ett program som slukar mindre energi än en standardtvätt men det tar bara en timme. En timme är guld värt när man har småbarn (inte minst i Noahs ålder, ni vet när dom ska doppa hela sig i barnmat av den där orangea sorten som är snudd på omöjlig att få bort sen). Också handtvätts-programmet som jag ä l s k a r efter att ha varit tvungen att ge alldeles för många av mina favorittröjor till Buse när jag trott att 40 grader skulle vara lagom att köra dom i *hrm*.

 
 

3V6A5684

 
 

Yes, så nu är den på plats och jag har kört en vecka och jag gillar’t minst sagt. Mannens favoritsak med maskinen är att den tar 8 kilo (hej praktiker) och min är nog som sagt ångfunktionen; mest för att det är en så himla cool grej och fräschar upp mina mest delikata plagg som om jag hade en egen kemtvätt här hemma (lite råd om hur man får sina kläder att hålla längre kan man läsa HÄR).

Vardags-förenkling, helt enkelt.

Och hur kan man inte gilla det?

 

18 kommentarer till “Att ha skönheten på plats!

 1. Jag letar efter en tvättmaskin som gör allt alltså bokstavligen allt. Är så trött på att tvätta! Jag trodde det gick mkt kläder när barnen var små men nej nej det är nu det går mkt kläder. Nu när jag har 7-åring som vill byta kläder utifrån känsla (jag är ju likadan så can’t blame him) och en 6-åring som är med överallt och smutsar ner sig som aldrig för (go nyfikenhet!) och till det är det fritidsintresse. Ja jösses jag måste ha ett större hus där halva huset ska vara klädvårdsrum! Haha
  Kram

 2. Jag är kanske knäpp men jag går verkligen igång på alla typer av städ och hushållsmakapärer. Detta inlägg var ljuv läsning för mej 😀 Nu crave:ar jag en sån där maskin (speciellt som min är av den sällskapliga sorten och studsande, dånande nästan möter en i dörren ibland).

 3. Hej! Jag har exakt den där tvättmaskinen hemma hos mig och jag inser nu att jag inte ens nästan använt alla dessa funktioner. Jag fattar inte ångtvätten, ska man ha tvättmedel till det? Jag måste erkänna att jag bara kör allt i bomullsprogtammet och bara fibblar med tid, grader och centrifug.

 4. Vad heter just den maskinen? Kan inte hitta den på deras hemsida.

  Jag älskar att tvätta. Tycker det är supermysigt. Har en hel del sidenplagg och gardiner som jag skulle behöva ångtvätta, så jag vill lägga den här på minnet. Kommer leta tvättmaskin om ca ett år och då kan det vara bra att ha koll!

 5. Har den!!
  Fick den förra året av min snälle son som tyckte det var dags med nytt till malsen…plus torktumlaren…Älskar maskinen OCH sonen…=)

 6. Hej!
  Har också en sådan hemma och är nöjd, fördröjningsknappen är perfekt när man ska få tvätten klar på morgonen. Tyst är den också. Det vi har problem med är att det blir små små hål i lite tunnare plagg, på framsidan av plagget av nån konstig anledning. Iofs färre än i vår tidigare tvättmaskinen men ändå, tråkigt med kläder som förstörs på det viset. Inget du råkat ut för?

   1. Små små hål? Ganska koncentrerade i yta? Företrädesvis vid ” bältet” eller där bältet/ gylfknappen sitter?
    Det har jag på många kläder! Har letat o googlat o undrat-vad sjutton är det? Tror du det är tvättmaskinen?
    Vet nån?

    1. Vet du, jag tror faktiskt det har varit en diskussion om det på bloggen för nåt år sen just i kommentarsfältet – och om jag inte minns fel kom vi fram till att det är just bältet/knappen som skaver/sliter på plagget och därför blir det hål 🙂

     1. Ja det låter ju logiskt. Tack – ett av livets mysterier kan alltså vara löst 😉
      Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg