Att vara lika betagen som alltid.

 

3V6A6817

 

 

Här är en av bilderna jag tog på Strandbaden i Falkenberg för Kung Fidolin.

Det är Ella, Jennys dotter, som jag älskar av just den där plutiga, sura uppsynen som är så mycket jag och så långt ifrån det påklistrade som jag själv försöker så gott det går att komma ifrån när jag fotar barn. Jag skulle med andra ord nog inte göra mig så bra som pageant mom, när det ska vara vaselin på tänderna och jättesmajlet och allt det där andra. Men hur ljuvlig är hon inte? Jag, jag är betagen som alltid.

Nu ska jag ta ett bad med Buse, äta lite Vienetta och somna sött.

Precis vad jag längtar efter.

 

4 kommentarer till “Att vara lika betagen som alltid.

  1. Ljuvligt söt liten tjej, och det där håret!
    Betagen blir man även av dina bilder, vi snackar magi. Lär mig.

    Nu ska scrolla igenom vad jag missat här inne det senaste, tjingeling!
    Catta

  2. Jag fullkomligt älskar dina ”operfekta” barnbilder! Så otroligt mycket mer levande och verklighetstrogna, än välkammade och ”väluppfostrade” bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg