Att starta en badhus-söndag!

 

IMG_4749

 
 

Morgonsol i Buses rum, jag längtar hett efter min ansiktsmask som Haggis bitit sönder (ni vet en såndär underbar med blå gel i man lägger i kylen och som sen gör att allt det där puffiga försvinner) och så laddar jag för att ta med mig pojkarna och Veronika idag och åka till badhuset. Buse har t j a t a t om badhuset sen i måndags (simskola på måndagar) så idag gör vi väl slag i saken och så får han ju en chans att inviga sina nya badbrallor också. Tyvärr inte Noah, han får ta ett par såna där med blöja ni vet, men han kan använda sina i sommar istället när han är vid insjön i Drömmen eller nåt och där det inte gör något att man frikissar när man får feeling.

 
 

IMG_4754

 
 

Igår hittade vi inte mindre än två ”lära gå”-skor från Footwear här i Ystad; ett par från Kavat som var SÅ fina och ett par Superfit som satt som en smäck, och hans livs första regnställ Mini Rodini såklart, det har Buse också alltid haft och jag kan garantera att dom syns) är inhandlat redan så nu är han redo för att vara ett år och börja gå och plaska i pölar och hänga i sandlådor och sådär.

Så idag tar jag min aningen ludna lekamen (förbud mot att avlägsna någon form av hår på egen hand inför min stundande vaxning fick jag veta, och jag frågade försiktigt om hon hade någon aning om h u r mycket hår vi pratar om – inte minst på tårna) och hänger på badhuset i en babybassäng och ler artigt mot alla lika slitna småbarnsföräldrar som halvligger som utslagna sälar och tömmer vatten tillsammans med sin baby ur en röd hink i timmar.

Det gör jag idag.

 

6 kommentarer till “Att starta en badhus-söndag!

  1. Hahha, härligt med dom utslagna sälarna, en får väl erkänna sej tillhöra den gruppen ; ) fick ett sjukt sug efter kall ansiktsmask som anti-pluffar, en sån tack : )

  2. så fin säng, har sett den där på andra bloggar och den är bara så fin! Vad go man kan se ut, så fin där med sin blöjrumpa. Saknar bebistiden ibland.

  3. Vilken underbar beskrivning av barnpoolen och dess invånare! Jag är snart där själv (planerad 17e juni), så känns skönt att det är okej att vara en säl som plaskar runt i barnpoolen och är sliten 🙂

    1. Det är det vi gör förstår du 🙂 Ligger i det grunda vattnet och är lite halvt okontaktbara 😉

  4. Buse har nog det mest fina barnrum jag någonsin sett:)
    Får man fråga var girlangen med månar och stjärnor vid sängen är köpt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg