Att kika lite i badrummet också.

 

3V6A3743

 
 

Alltså, det ÄR ju inte det lättaste att kombinera badrumsflärd med småbarn det kan man väl säga.

Men en gör så gott en kan, får jag väl säga, och i vårt badrum samsas blöjor (ser ni dom? Högst upp på den där steghyllan i en snygg korg iallafall) med min smått sjukliga samling av produkter. Dock måste jag faktiskt säga att det SER så himla mycket mer ut eftersom det står i förvaringsställ, om ni skulle tömma er necessär och ställa en sak i varje fack så blir det en hel del tillslut.

Men jo, lite sjuklig är den nog. Men som sagt; när barnen är runt ett år. Då är det något nästan djuriskt i mig som vill vara K V I N N A igen och inte bara mamma, och då tenderar jag att slå lite för långt åt något håll. Den här gången är det tydligen ögonbryn, ansiktsmasker (h e r r e g u d ni skulle dö om ni visste), ansiktsbehandling en gång i månaden och nu tydligen att testa att bli vaxad och man behöver ju inte vara Dr Phil för att förstå att det är en reaktion på att ha varit någon annans i nästan två år, och en del av er känner det kanske inte alls och andra gör det och oavsett:

allt är okej, känner jag. Kör.

Det handlar inte om barnen eller kvalitén på kärleken till barnen, det handlar om dig och det måste det få göra.

 
 

3V6A3760

 
 

Badkaret!

Min mest älskade ägodel. Bredvid står en korg full med grälla badleksaker, men den väljer vi att bortse från just nu. Men korg är lösningen på det mesta anser jag, allt går att stoppa i en korg och allt blir lite bättre med en korg.

 
 

3V6A3783

 
 

Åt andra hållet det vackra gamla handfatet med två stycken vred, en för kallt och en för varmt.

Helt vansinnigt vackert, men även helt vansinnigt opraktiskt eftersom man får ha båda igång och försöka fösa ihop det kalla med det varma med båda händerna innan man kastar upp det i ansiktet. För man kan inte bara köra på kallt om man inte vill få frostskador, och inte bara på varmt om man inte vill skålla sig.

 
 

3V6A3767

 
 

Den fina, fina lampan (Olsson&Jensen) som inte fungerar/inte är okopplad utan enbart hänger där för att vara vacker. Riktig, godkänd belysning har vi i form av spots i taket.

Fönstret går ut mot trädgården och på somrarna när det är lummigt brukar jag ha det öppet när jag badar eller duschar för då ser man inte in. Nu skulle jag bjuda på lite för mycket så nu får de skira gardinerna vara för.

 
 

3V6A3708

 
 

Och japp. Såhär ser det ut i rader på hyllan. Men det har vi ju redan tagit upp lite och jag lovar att visa lite mer favoriter sen.

Det var badrummet, det!

Nu ska jag skrapa ihop mig och pojkarna (Buse sover ännu) och åka in till stan och hitta lära-gå-skor till Noah och vantar till Buse, och sen blir det hem och lördagspacka lite paket och läppja på nyponté och sådär. Och jisses, påminn mig sen att visa killarnas badbrallor för i sommar för jag har hittat de U L T I M A T A badbyxorna – väldigt ”italienare på färjesemester”. Älsk på dom.

Ha en fin fredag vänner. Och tack för all pepp, alla ord, att ni tar er tiden.

Allt det där.

 

9 kommentarer till “Att kika lite i badrummet också.

 1. Himla mysigt. Precis som du säger så är tvättstället tjusigt att se på men väldigt opraktiskt idag när man tvättar sig under rinnande vatten. När denna typen av tvättställ gjordes så fyllde man upp vatten och tvättade sig i det.

   1. Tror att man kan fixa så att man kan få perfekt tempererat (ljummet?) vatten ur en av kranarna. Kolla med någon duktig rörmockare.

 2. Tänk att du till och med kan få en toalett att utstråla flärd 😍 Älskar hur du arbetar med förvaringen i din inredning, du har gett mig mycket inspiration ska du veta.
  Vi har precis gjort vid båda våra badrum men är inte alla nöjd med flärdfaktorn får se om jag kan plocka någon idé av dig 😊
  Ha nu en underbar lördag.
  Kram Malin

  1. Bra! Dom sätter det kaklet som ska vara runt badkaret idag, och sen är det bara det sista kvar med panelen etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg