Att bädda upp.

 

3V6A2139

 
 

Sist, när jag var på eventet på Ab Småland, passade jag på att handla ett set av deras linnelakan.

De är nämligen så HIMLA fina och så får man alltid halva priset på andra setet när man köper två (vilket såklart är FANTASTISKT för mig konsument med två enkeltäcken i sängen, men som jag inte alls förstår ur business-synpunkt då tja… nog de allra flesta har två täcken – men jag klagar alltså inte) och det har inte blivit av att jag slagit till innan.

Men nu så!

 
 

3V6A2152

 
 

Två stycken vackert grå, i silkespapper och inslagna med band med den lilla loggan på (det är alltså deras egna märke, så inte lika dyrt som många andra, alltså väldigt mycket tips om ni ska dit och är fan av linne).

 
 

3V6A2170

 
 

Och tadaaaa!

På plats med sina knappar och sin lilla bård av vitt längst ner (och jodå det tvättades innan användning, men en måste ju blogga också ni vet) och det finns få saker jag tycker är så vackert i en säng som just linne. Mest för att det bara blir finare ju mer man använder det tror jag, och för att det aldrig ser ”perfekt” ut.

 
 

3V6A2161

 
 

På andra sidan sängen det där skåpet jag målade, en stol från Tine K och så något annat ni kommer få se mer av senare idag.

 
 

3V6A2186

 
 

Lite Macaron som en puff på kuddarna (eller Washologis linnevatten) är inte heller fel.

 
 

3V6A2177

 
 

Och här sovs det alltså sött!

Idag ska jag ut på Något Mycket Spännande tillsammans med Nelly och hon vägeke berätta vad, bara att jag ska dyka upp då och då – så det ser jag verkligen fram emot. Så länge det inte är olagligt (eller en vajazzle) så är jag med på det mesta, och särskilt nu när jag ska ha lite extra kul i tillvaron för att koppla ihop alla stresstrådar igen så att ingen bara ligger och sprakar för sig själv utan alla sitter ihop, fungerar och pulserar i samma tempo som maneter gör där de stillsamt öppnar och stänger kroppen för att ta sig fram.

Hej äventyrsonsdag!

Det blir kul att ses.

 

6 kommentarer till “Att bädda upp.

  1. Du har ju många olika märken på dina linnelakan har jag för mig, om du bara fick köpa ett märke vilket skulle du välja? Lovely linen, Dirty linen, Himla, AB Småland eller… Ja du kan säkert fler 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg