Att hitta godbitar.

 

INLÄGG I SAMARBETE MED BUBBLEROOM.

3V6A1879

 
 

Åh tänk att det faktiskt snart går att gå sådär UTOMHUS och kanske bara svepa omkring sig en sjal när solen gått ner, men sitta vid långbord långt in på kvällen och prata ute och inte frysa ett dugg.

Och jag vet att det är många som har dop och kalas och sommarfester och sådär att se fram emot, och i samarbete med Bubbleroom kan jag kanske hjälpa till lite på traven – för de ger nämligen 20% rabatt på alla sina egna märken (Make Way, Model Behaviour, Chiara Forthi, 77th Flea) och där finns det massor av klänningar.

 
 

3V6A1927

br

 
 

Här har jag till exempel på mig en klänning ni kan se HÄR (alla klänningar hittar ni HÄR) och ett par skor som går att kika närmre på HÄR. Jag har dusty pink i klänningen och tycker att den är ganska generös i storlek (den har resår i ryggen så är du mellan storlekar så gå ner en storlek skulle jag säga) och skorna var även dom normala till lite stora.

Men iallafall;

koden ni ska använda för att få 20% på varumärkena jag nämnde innan är EMMA och den gäller till och med den 23 april, och ni ser allt det gäller på HÄR.

Yay!

 

2 kommentarer till “Att hitta godbitar.

  1. Riktigt fin klänning och skor, du ser så vacker ut. Ja jag längtar tills man kan gå ut i sommar och vara lite mer lättklädd, ha en sarong eller något liknande. Så härligt. Än är det svinkallt i skuggan. Men tur nog har jag mina ponchos, jag älskar ponchos. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg