Att ha blivit kidnappad.

 

 3V6A2243

 
 

Jo, så i förrgår hade jag alltså fått tydliga instruktioner av Nelly att infinna mig på Centralen senast halv sex på kvällen – och det var ungefär det jag visste. Hon hade planerat något åt mig som skulle vara en överraskning, och överraskningar säger man ju typ aldrig nej till (särskilt inte när man är inne på ett ha-roligt-och-gör-oväntade-saker-mission) så jag gjorde mig så fabulös jag kunde och åkte sen tåget in för att möta min piratprinsessa.

 
 

3V6A2250

3V6A2246

 
 

Gon tog mig till Eatery Social och satte mig på en hög barstol och berättade att vi minsann skulle dricka Margarita för det hade hon aldrig gjort, och att vi skulle göra det i två timmar ungefär för sen skulle vi gå på något som skulle få oss att gråta och vilja ringa våra ex.

Jag gapskrattade åt just ”ringa våra ex”-biten men blev lite nervös över vad det egentligen var hon hade planerat, för efter någon onsdags-Margarita kändes det ju hemskt onödigt att bli deppig och vilja ringa någon överhuvudtaget, och särskilt sina ex. Kanske var det nån form av gruppterapi? undrade jag försiktigt, men nej. Nähä…. Kanske var det nån slags motivationskväll med kvinnor där alla fick höra att man skulle släppa loss och gå bananas i sitt eat prat love och bara dra till Afrika och köra waka waka en månad? Men nope.

 
 

3V6A2247

 
 

Så då åt vi sötpotatis med dipp och drack nån sånhär till istället och Facebook-stalkade våra gamla ex och skrattade så mycket att vi höll på att trilla av stolen, och pratade med en helt fantastiskt gala! man med mustasch som berättade att han tyckte om krusbär, ansjovis och salta män och kom fram till att om vi skulle ta oss en eat, pray, love-weekend så borde vi tydligen åka till Makedonien.

Och förresten! Jättegod mat! Nu åt vi ju bara sötpotatis med dipp (vad mer kan man behöva liksom?) men atmosfären och plockmaten var grym.

 
 

nelly

 
 

Sen var det dags att snart gå, så då var det tid att ta fram den STORA penseln och fixa till Kardashian-shinet liksom, och sen gå en eller två trappor upp –

och där, vid ett litet bord, såg jag ett par t-shirts med ett tryck och då visste jag.

Åh.

ÅH!

 
 

melissahorn

 
 

Det var Melissa!

Åh herregud, Melissa Horn – hon som ger gåshud och rysningar och fulgråt och igenkänning och som jag kan varenda textrad av, såklart, precis som Håkan och Lasse och Damien och Joe Purdy och andra som skriver med hela hjärtat mitt i stunden och liksom andas känslor.

 
 

melissahorn3

melissahorn4

melissahorn2

 
 

Och ja, det var såklart FANTASTISKT.

Lite för stilla kanske, jag skulle vilja ha mer applåder och mer uppskattning och mer MELIIIIISSA!!!!! men det var mer att folk satt stilla med händerna i knäet och lyssnade och fulgrät med sina näsdukar, och det gjorde såklart jag och Nelly också men jag skulle nog velat STÅ upp och sjunga med lite vajande sådär med snoret hängande ur näsan och mascaran långt ner på kinderna.

 
 

nelly4

 
 

Och när det var slut var man ju helt urlakad som människa och så kan man inte sluta en kväll, så vi gick ner till baren igen och bestämde oss för att ta en sista drink innan vi åkte hem,

och jag pekade på ett bal extraordinärt stora döskalleglas som var EXTREMT tacky och sa ”vi tar två såna!”.

 
 

3V6A2360

 
 

Det var nån slags drink med råa ägg och bananer (?) så tvek på den, men allt annat var …

u n d e r b a r t.

Jag hade en så himla, himla fin kväll med så mycket skratt och en favoritartist och en Nelly som planerat det så fint för mig och tacksamheten i det blir larvigt att ens försöka skriva ner. Men ni förstår den säkert. Och ikväll fortsätter vi med att gå all in några bloggtjejer och samlas för AW och middag ikväll i så fancy kläder vi bara kan, mest för att, och prata och ha roligt och bara vara kvinnor en stund.

Det är en vecka för själen, det här.

 

10 kommentarer till “Att ha blivit kidnappad.

  1. Så där är verkligen heeeelt ok att kidnappa någon 😉
    Ser ut som en fantastisk kväll!
    Ha en go helg!
    Kram Anna, som nu också blivit med budgetfancybrallor 😉
    Tack för tipset! (men jag måste lägga upp mina ändå alltså;))

  2. Vilka underbara vänner du har Emma men det är väl kanske inte så konstigt för en så fantastisk människa som du❤️
    Skulle ha suttit fint med en AW nere i Skåne ikväll synd bara att det är lite långt att åka. Ha en fab kväll nu och ta en drink åt mig med 😉😘
    Kram

  3. ”skulle vi gå på något som skulle få oss att gråta och vilja ringa våra ex”

    Tänkte redan att är det Adele ni ska på eftersom det låter som vad vi ska göra med mina tjejkompisar när vi ser henne i Italien i maj!

  4. Proteindrick i dödskalleglas!
    Låter underbart och jag inser att jag måste se till att träffa mina gamla vänner oftare, även om vi bor utspridda i landet så är det SÅ tråkigt när man knappt ens tar sig tid att åka på någons 40-årsfest. Bättring.

  5. Dina inlägg och din blogg gör mig så lycklig och själaglad!! Dina inlägg har en tendens att hamna så rätt i tiden med var jag är, jämt! Som detta – det påminner mig verkligen att bara göra sånt som är kul och glömma stress och press ett tag, och att öppna ögonen för vänner som eventuellt behöver en sådan go surprice som din Nelly gav dig. Underbart, nu ska jag boka in något och lyssna på go musik. Trevlig Helg!!

  6. Så fancy var det inte för mig idag men det gav lika mkt för själen. Jag och Frun umgick hela eftermiddagen och sen blev det kväll och middag med alla barnen också. Massa skratt, lättande på hjärtan och funderingar. Vänner, bland det bästa i livet!
    Hoppas du har kul ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg