Att gäspa en fantastisk AW ur kroppen.

 

3V6A1283

 
 

Godmorgon!

Vilken helt jäkla fantastisk kväll vi hade igår då! Men jisses. Fast den behöver jag lägga lite tid på att ge rättvisa, så ni får vänta en dag på det (som alltid nu för tiden, förlåt) så jag hinner fixa med alla bilder och samla skrattmusklerna lite.

Och nu sitter jag här i sängen med Buse och ser hur morgonen kommit in i vardagsrummet, sträcker på mig så gott det går och ska strax ut i studion och förbereda för en smash-the-cake-fotografering i eftermiddag, och det tar lite tid när man ska få allting rätt.

 
 

3V6A1261

 
 

Min eucalyptus i kruka håller sig fin fortfarande och jag tycker att det är en helt fantastisk uppfinning om jag får säga det själv.

Så blir det häng med barnen idag (Buse är fortfarande risig) och kanske en fika och kanske ger jag mig på köket, men mest blir det nog att få till en bra fotografering, känna att det är lördag och vara så enormt tacksam över de tjejer som kom till Savoy igår och gjorde kvällen så bra att jag idag känner hur det stramar i muskelfästena i magtrakten när jag fnissar.

Säger det igen;

kvinnor, alltså. Vi är bannemig fantastiska.

 

5 kommentarer till “Att gäspa en fantastisk AW ur kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg