Att hjälpa sin förening.

INLÄGG I SAMARBETE MED VÅR BAZAAR.

3V6A1976

Ni vet de där företagen där man kan sälja typ salami för att tjäna ihop pengar till klassresan eller till föreningen eller laget eller vad det nu än må vara? I vår klass på mellanstadiet minns jag att vi sålde kakor för att åka till Stockholm på klassresa och bo på Zinkens Vandrarhem och gå på museum –

Vår Bazaar är lite samma sak, fast med ungefär tusen gånger bättre prylar.

3V6A2020

Här snackar vi saker som Lakritsfabriken, Saga Form, vackra målarböcker, hamburgerpressare, köksvågar, Orrefors etc så det lär nog vara väldigt mer lättsålt än de där kakburkarna jag släpade runt på när det begav sig, för här finns verkligen något för alla.

VB

Mina favoriter är solklart Lakritsfabriken (fast de salta ska det va, mmm) det är bannemig den godaste lakrits som finns!

Vill du beställa ett informationspaket med info om hur man går tillväga så gör du det HÄR – och väljer du dessutom ”Blogg” i rullistan för ”Hur hittade du Vår Bazaar” så får ni med en rabattkod på 1000 kr för en eventuell första beställning innan 30 april. (OBS! Det är alltså bara ett informationspaket ni betslet här, ni kommer inte få hem en massa saker innan ni själva eventuellt lägger en beställning till er förening/lag/barnens klass).

Men något för alla, det kan jag mer eller mindre garantera.

Rekommenderade inlägg