Att ha sina vattenhål i Malmö.

 

3V6A3721

 
 

Ni är ju många som efterfrågar lite tips på saker att göra i Malmö och jag har skrivit ner en del vattenhål,

men igår var jag där och då passade jag på att tänka vad det är jag MÅSTE göra när jag är där, sånt som a l l t i d finns på min agenda mer eller mindre om jag ska ha en bra dag med en kompis och vädret är vackert och livet leker och allt det där. Och så kom jag på att jo, det är två saker som är givna:

 
 

jp

 
 

Äta lunch med en vän!

Företrädelsevis på Johan P, särskilt nu när uteserveringen öppnat och det är V Å R så man kan sitta utan jacka och ta ett glas bubbel mitt på blanka dan för att det ju trots allt är fredag och gatorna blivit så torra att det dammar bakom stadens gröna bussar där de kör (största vårtecknet av de alla; torra vägar och damm) och företrädelsevis med Caroline, men det är väl ganska bra om man känner henne sen innan kanske. Även om jag inte tror att hon är så svår.

 

 

3V6A3699

 
 

Om man vill slå på stort kan man ju ta skaldjursfatet, annars rekommenderar jag deras fisksoppa. H E R R E G U D vad god den är. Den har jag flera gånger smitit in och bett att få som take away för den går hem även hos den mindre delen av familjen (Buse) och så är det bara att värma på den på spisen för man får skaldjuren och fisken separat.

Den och bröd, det är det enda man behöver.

 
 

3V6A3702

 
 

När solen går i lä på uteserveringen och det ännu inte är sommar kan man gå in i baren om man vill.

 
 

3V6A3703

 
 

Sen kan man gå till La Leia!

Dock måste jag utfärda en varning här; once you go La Leia you never go back. Svårt att tro kanske, men kom sen inte och säg att jag inte varnat er.

 
 

3V6A3706

laleia

 
 

Där inne finns A L L T som är vackert, inklusive världens snyggaste baddräkt och annat tjusigt. Kolla på Caroline på bilden där, så ser ni den där första La Leia-glöden. Det är så man ser ut när man testat en bh som P A S S A R för första gången och förstått vad det gör med själen (och så samtidigt känner man sig väldigt, väldigt dum som inte tog den där varningen och så frågar man, som Caroline, om dom möjligtvis inte behöver någon som jobbar i butiken eller så? Och vill ge underkläder i lön? Etcetera).

 
 

3V6A3714

 
 

Där finns verkligen allt möjligt, från klassiskt till mer bananas.

Som det här lilla numret man kan vinna på deras Instagram nu.

3V6A3719

 
 

Ja, och så kan man sminka en vacker kvinna och prata om sånt man bara pratar med likasinnade om, och så kan man släppa in Fru Sederblad för lite gapskratt också och klämma in en middag och så vips har det blivit en alldeles ypperlig dag!

Malmö, alltså. Som hemma, fast borta på nåt vis.

 

5 kommentarer till “Att ha sina vattenhål i Malmö.

  1. Jag skulle ha tagit varningen på allvar 😁 Helt plötsligt hade jag, hallonet en urringning! Å andra sidan vet ju jag var min lön kommer att gå 😊

  2. Underkläder lägger jag typ inga pengar alls på! Men någon gång kanske. Och Malmö har jag bara besökt en gång även om jag denna helg har varit uppkopplad för att hänga med i USM i handboll som går där, hejar ¨på min fina systerdotter som alltså gör lite Skåne i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg