Att visa mer av färgen!

 

3V6A3779

 
 

Jamen ska vi ta och titta lite mer på hur det blev i den stora hallen kanske?

Här målade jag ju om med Lauthentique nummer 89 och det är en slags mörkare stålblå skulle jag väl säga, uppfattas som fylligt grå ibland och dyrt blå ibland. Mäklarchic, som sagt, en färg jag kan se i en stor Östermalmsvåning eftersom den är så vacker mot vita kakelugnar och breda lister.

 
 

hall

3V6A3798

 
 

Vacker även till guld/mässing och framförallt varmare än den förra.

Denna har jag rollat, men man kan måla med pensel om man vill – tydligen ska det ge mer ”liv” i färgen men när jag testat det tidigare håller jag inte med, skillnaden är för liten för att det ska vara värt att pensla tycker jag. Färgen är EXTREMT tjock så jag spär alltid ut den med vatten.

(Och lampan från vardagsrummet flyttade in hit, tyckte den var så fin mot det där stålblå).

 
 

3V6A3787

3V6A3804

 
 

Och ja – sådär ser det alltså ut numera i vår hall!

En lite mer ”tar-för-sig”-färg kanske, men tycker att hallen kan hantera det trots att den bara har ett fönster – det kommer ju ljus från de andra rummen. Och jag älskar när gamla vackra dörrar och detaljer kommer fram mer, vilket de gör mot en mörkare färg.

Nästa projekt – köket!

 

7 kommentarer till “Att visa mer av färgen!

  1. Färgen är helt otroligt snygg, tycker det är så svårt att veta om det kommer att passa i ens hem eller inte. Tror det krävs fönster och ljus bostad för att kunna ha den färgen eller? Så att det inte blir så mörkt menar jag. Jag blir så sugen på att göra om i min hall, är trött på tapeterna som redan är fläckade trots att det är nyproduktion sedan 4 år tillbaka. Men men ska kanske ta mig i kragen och göra om. Du inspirerar så bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg