Att ha en trädgårdsexplosion.

 

3V6A3757

 
 

Jag har hört att det varit lite aprilväder – men KOM IGEN vad härligt det är nu! Iallafall här nere i Skåne. Såhär ser vår trädgård ut just nu; som exploderad i grönska och vårblommor och om det inte blåser kan man sitta på trappan på lunchen och vila sig i värmen och låtsas att det är sommar.

Det ska bli härligt att få ge sig ut och gräva med fingrarna i jorden sen. Buse ska få sina egna odlingslådor ( i förra huset hade han ju jordgubbar så vi kunde lev på det) och han ska själv få välja vad som ska i – jag tippar på tomater och jordgubbar och lite udda blommor.

 
 

3V6A3742

3V6A3749

3V6A3752

3V6A3755

 
 

I veckan ska jag försöka hinna till Drömmen hade jag tänkt!

Men först är det jobb och så vankas det kalas på lördag för en viss liten ettåring (som fick feber igår stackaren men verkar ha hämtat sig en aning idag) och så ligger lite annat på agendan – men hinner jag med så blir det att kasta sig in i bilen och köra upp för det nästan VÄRKER av längtan efter det huset, och snart är det till och med barnvänligt efter badrumsrenoveringen och vi kan åka allihop och smygstrata sommaren.

Men idag startar jag med bilder, Beyonces nya visuella album Lemonade (man får skaffa Tidal för att se, men HERREGUD så värt! Queen B is pissed and coming) lite texter till en kund och sen ska jag bannemig städa också vilket i och för sig inte är så himla spännande men skönt när det är klart.

Det blir min veckostart det!

 

9 kommentarer till “Att ha en trädgårdsexplosion.

 1. Åh, det gör allt ont i hjärtat att titta på bilderna,
  här har vi bara 3,1 grader ännu och ej så vårigt, men den som väntar…
  Ljuva tid ♥

 2. Ååååå va härligt!
  Här i Småland har vi inget grönt på träden alls än… Men snart exploderar det här med:)
  Tack för härliga bilder när denna morgon börjar med snöfall…

 3. Ja det var då verkligen Aprilväder igår, det snöade och solen sken. Jag tycker det är lite fascinerande att det kan vara så i April. 🙂
  Varje dag, när jag öppnar ytterdörren, så tittar jag på träden för att se om björken har fått musöron än. När björken sätter igång så blir det pollen som bara den men skit i det för när björken har musöron till blad så ska rosorna beskäras och då är det liksom vår på riktigt.
  Jag älskar denna årstiden!

 4. här i Umeå är det snöstorm idag…Hela norrlandskusten tror jag det var och helgen var det så i Göteborg….
  Bilarna ligger i varenda dike och bussarna kommer inte fram p.g.a alla bilar som sladdat runt…
  så visst är det aprilväder utan dess like…myggfritt iallafall.

 5. Det ser ju helt fantastiskt ut, som jag längtar efter grönskan. Här är det tyvärr bara kallt och blåsig än så länge, slängde mig precis innanför dörren för att undkomma hagel stora som ärtor 😬🌨
  Ja vi brukar ju få vänta till in i Maj innan värmen kommer hit så det är väl bara att gilla läget och hoppas på att man slipper ha dunjackan på sista April 😄
  Kram Malin

 6. Åh så vackert. Såna underbara bilder du kan ta! Du är så begåvad.

  Och jag gör vågat köpa en valp!!! En cavalier. Och min pappa har gjort mig arvs-lös på kuppen (Igen, han gör det när han känner sig överraskad över mina livsval) och då är jag ändå fyrtio plus med egen familj! Och jag vågade göra det för jag ser ju att det går , tex på din blogg och har länge länge önskat köpa hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg