Att säga hipp hipp hurra till vår lilla stjärna!

 

noah1

1ar

 

Hipp hipp hurra!

För idag fyller han ett år, Noah Emanuel – vår lilla Buddha, vår sorglöse, älskade.

Där står han i köket, snorig som bara den och med endast en strumpa, och har inte ett bekymmer i världen och som vi ä l s k a r honom. Jag brukar säga att där Buse är lite lätt och skör är Noah ankrad och gjord av teflon; jag bara vet på det där sätt som mammor vet att han kommer ha ett enkelt liv den här – kommer glida igenom på ett helt annat sätt än kanske de från min sida av generationerna gjort. Vi skapar alltid lite friktion, eller snarare känner av den kanske, men Noah är inte byggd på samma sätt. Så är det bara. Hans själ är en annan.

Och idag fyller han ett år, denna starka, stadiga, skrattande, mjuka, varma, tålmodige lilla stjärna, han som tagit det bästa av oss allihop och gjort till sitt egna.

Grattis, No-moe.

Vi är, och kommer alltid vara, så många som älskar dig.

 

20 kommentarer till “Att säga hipp hipp hurra till vår lilla stjärna!

  1. Wow vad gint skrivet och exakt som du beskriver honom, upplevs han här på bloggen 😍 Grattis finis!!

  2. Grattis!
    Det kan vara svårt att ”analysera” sina egna barn tycker jag, särskilt när man har flera och syskonen kanske påverkar varandra, men du har lyckats. Hoppas du har rätt i allt!

  3. Älsk på sista bilden nere till höger..som en liten finurlig korpulent herre…<3 Grattis grattis till 1 åringen har själv en korpulent finurlig herre som blir 3 i sommar o som lever livet som en jetsetare m allt serverat haha…förnöjsamt spenderar han dagen med lek, stoj, extremt mkt prat och resonemang och en himla massa matintag…smaskar i sig allt som värsta gourmanden….Så himla lik han är er båda dessutom..ditt skrattande ansikte men ändå mannens färger på någon härlig kombo….Ja vädret är väl sämre än sämst men men får mysa hemma med tända ljus och sjuttioelva filtar och härda ut här i Hörby…kram Birran fr Hörby

  4. Så fint 😍 Känner så väl igen beskrivningen av bröderna i mina killar där den stora är den försiktiga och ömtåliga och där den lilla är obrydd och cool. Underbara på sina egna speciella vis.
    Grattis Noah!

    (PS. Vore fint om EE-bloggar kunde ”komma ihåg” kommenterings-uppgifterna”ä från gång till gång så att man slipper fylla i rubbet hela tiden.)

  5. Så underbart fint skrivet om kärleken till ens barn och alla egenskaper han har. Stort grattis till Noah på 1-årsdagen. Helt galet vad snabbt det gått. Kram till er alla

  6. herregud, tänk att det gått ett år. inte alls länge sedan jag var någorlunda nyförlöst och satt och läste om din förlossning. Då kände vi inte varandra mer än på bloggarna och nu har vi hittat varandra. Tänk vad mycket fint som kan hända på ett år! <3

  7. Jag vill också Noah hylla för all den glädje och kärlek han ger. Noah, fina älskade lilla själ…, många Varma kramar från Ninni.
    Så fint Du har skrivit om honom, Emma.

  8. Vad vackert skrivet <3
    Ett stort,stort grattis till er lilla/stora stjärna !!! Hipp….hipp…hurraa !!!En kram till er alla och ett litet Venedig-tips : Hotel Al Ponte Mocenigo, S. Croce 2063. Fick det skickat till mig av min Venedig- väninna. Antar att hon känner till det, men jag har ingen aning om hur det är, men nog det mest "bohem-skruttiga" jag sett i Venedig 😉
    Tycker inte rummen ser så roliga ut, men utegården och utemiljöerna vid vattnet kan vara det du söker. Kanske, om du ska fota att du inte ens behöver bo där.Ta dig en titt, så letar jag vidare, om du inte redan hittat nåt. Hoppas ni alla får ett härligt födelsedagsfirande 🙂 ,Monica i Rom

  9. Åh grattis lilla killen. Och grattis till dig! Jag har alltid tyckt att det borde vara mamman som ska firas när ett barn fyller år. Det är verkligen en dag att fira när man födde sitt barn.

  10. Stort grattis Noah!
    Vilken härlig förklaring av honom. Sötnosen med fötterna stadigt på jorden. Älskar dina målande beskrivningar. Förstår direkt vad du menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg