Att ha en full-rulle-fredag!

 

3V6A3915

 
 

Och IDAG blev det fredag på riktigt!

Vilket innebär kalas imorgon, så idag ska den här mamman försöka ställa sig i köket och titta på regnet och baka en tårta stor nog att doppa huvudet i om man vill. Lite smash the cake har aldrig varit fel på ettårskalas tycker jag. Så jag har dragit fram hushållsmaskinen och grädden och vaniljen och allt annat man kan behöva för att göra något stort och doppvänligt. Sen blir det in till Malmö imorgon för att dra ihop det sista och sen på eftermiddagen kommer lite tjejer och förgyller vår lördag.

 
 

3V6A3917 (1)

 
 

Idag är jag dessutom hyfsat uppvärmd;

igår tog jag och Banditen en spontan fotosession på kvällen nere vid bäcken – jag ville göra en serie till Warsan Shire’s texter och Banditen var inte sen på att ställa upp, så när jag kom hem var jag huttrande efter bäckbad och lera och bara fötter men det var en fantastiskt befriande känsla, som det alltid är när kreativiteten får ta obegränsad plats, och som vanligt är hon enastående vacker och precis så som jag föreställt mig på varje bild.

Men nu;

fredag med tårtbak och annat man kan tänkas behöva.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en full-rulle-fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.