Att ha kalas med stora bokstäver.

 

3V6A3759

 
 

Hej lördag!

Idag vankas det kalas här hemma och jag ska sätta mig i bilen och åka till Malmö för att fixa det sista. I vanlig ordning här hemma när det är den här åldern så är det mest ett kalas för vuxna eller vad man ska säga – precis som med Buse är det kvinnor som är mig nära som kommer vara här, inga bebisar. Han har ju inga jämnåriga polare han hänger med ännu, direkt. Så tar vi far- och morföräldrar senare. Blir mycket firande på det sättet (och egentligen är det väl mest vi mammor som ska firas? Hm? Vi gjorde ju en hel del av jobbet när det begav sig så att säga, oavsett om vi blev halkroppsförlamade och uppskurna eller om vi låg i timmar och skrek JAG DÖÖÖÖÖR och bröt svanskotan. Båda förtjänar ett sjuhelsikes jäkla ”bra-gjort”-kalas iallafall).

 
 

3V6A3767 (1)

3V6A3763

 
 

Lite bilder från vårt vardagsrum blir det idag!

Ni har ju sett allt förut, men ändå. Mattan och kuddarna från Modesto, soffbordet från ILVA, soffa och fåtölj från Lakewood Living, spegel bakom från fåtöljen ett DIY-hack från IKEA och så speglarna på väggen bakom soffan som jag har fått av Tine K.

 
 

3V6A3771

 
 

Men nu ska jag dra på mig något anständigt, åka in till Malmö, hämta mat, svära över trafiken, hem och baka klart en tårta och sen ska det firas hela dagen lång! Buse är väldigt pepp – att få flickor på besök kan vara det absolut bästa han vet och då spelar det liksom ingen roll att det inte ens är HAN som fyller år.

Så hallå hallå kalaslördag, och heja mig!

Ett helt år att fira.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha kalas med stora bokstäver.

 1. Det där med att det är mamman som bör firas var inget jag funderade på förrän min mamma dog. Då blev det väldigt viktigt för mig att sätta en blomma på henes grav på min födelsedag. Lite för sent insåg jag alltså fullt ut vems förtjänst det var att jag är här.

  Hoppas ni alla får en fin dag!

 2. Ä l s k a r känslan i detta rum vill släng mig ner bland alla kuddar och hundar (fast då skulle ni förstås få köra mig i ilfart till sjukhuset med igentäppta andningshål) och ligga där en hel dag och surpla te och bläddra i tidningar : )
  Hoppas ni får en fantastisk firar-lördag och en stor kram till både Noah och hans mamma ❤️
  Kram Malin

 3. Håller med om att mammorna borde firas oxå 🙂
  Det är något alldeles speciellt med ljuset i dina bilder som bli heeeelt oemotståndligt! Tänker speciellt på bilden med hundarna. Både ljust och diffust på en gång på något sätt. Nyfiken på objektiv… eller om det är fixat efterhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.